Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η Γωγώ Μπρέμπου αποκαλύπτει γιατί ο Θανάσης Βέγγος είχε σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις – Τι τον είχε πειράξει
Η Γωγώ Μπρέμπου αποκαλύπτει γιατί ο Θανάσης Βέγγος είχε σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις – Τι τον είχε πειράξει

Η Γωγώ Μπρέμπου αποκαλύπτει γιατί ο Θανάσης Βέγγος είχε σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις – Τι τον είχε πειράξειΟ κορυφαίος κωμικός ήταν πολύ στεναχωρημένος από την αντιμετώπιση που είχε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του

Μερικές αποκαλύψεις από την τηλεοπτική συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο έκανε η Γωγώ Μπρέμπου, η οποία μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Δεν μου είχε δώσει ποτέ κάποια συμβουλή. Η στάση που είχε στα πράγματα, που τον ενδιέφερε μόνο η δουλειά του, που κοιτούσε στους άλλους με σεβασμό, ότι ήταν τόσο ευγενικός, τόσο gentleman, είχε τόσο φοβερό χιούμορ…», είπε η ηθοποιός και ρωτήθηκε γιατί ο Θανάσης Βέγγος είχε σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους.

«Βεβαίως μου είχε πει γιατί είχε σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις. Είχε μια εταιρεία παραγωγής, η οποία κάποια στιγμή δεν πήγε καθόλου καλά. Δεν είχε βγει κανείς να του συμπαρασταθεί, ενώ ήταν χρεωμένος, περνούσε πάρα πολύ άσχημα και αυτό τον θύμωσε και πολύ καλά έκανε», εξήγησε η Μπρέμπου.

Η ηθοποιός μίλησε και για άλλα θέματα και εκμυστηρεύτηκε ότι στην περίοδο της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού, πέρασε πολύ δύσκολα και στην ουσία ζούσε με το επίδομα που έδινε η κυβέρνηση στους ηθοποιούς.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: