Η Ηλεία "πληρώνει" την εμμονική στάση της Κυβέρνησης στο θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η Ηλεία “πληρώνει” την εμμονική στάση της Κυβέρνησης στο θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Ηλεία “πληρώνει” την εμμονική στάση της Κυβέρνησης στο θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Ηλεία, παρά τις έντονες αντιδράσεις το τελευταίο διάστημα, κυρίως από αυτοδιοικητικούς και ακαδημαϊκούς παράγοντες που πρόσκεινται στα κόμματα της αντιπολίτευσης, έμεινε οριστικά και αμετάκλητα μέσω ΦΕΚ εκτός ακαδημαϊκού χάρτη, μέσω της εμμονικής στάσης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείο Παιδείας, να “σβήσει” τον Νομό από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.  

Για ακόμα ένα βασικό θέμα της Ηλείας, η Νέα Δημοκρατία, άρον – άρον και χωρίς κανένα σχέδιο, δημιουργεί το έωλο αφήγημα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, περιορίζοντάς την μόνο στις δύο σχολές του Νομού μας!

Την ώρα που σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η κυβέρνησης, όπως και σε άλλα θέματα ζωτικής σημασίας, προσπερνάει επιδεικτικά την Ηλεία.

Οι πολίτες του Νομού είναι αυτοί που πλέον έχουν τη δύναμη στα χέρια τους, προκειμένου να αλλάξουν τις συνθήκες και τους συσχετισμούς, δίνοντας και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ.

Στο ΠΑΣΟΚ που εδώ και δεκαετίες ήταν αυτό που έβαλε την Ηλεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού και δίνοντας βάση στις εκπαιδευτικές ανάγκες των πολιτών.

Η δύναμη είναι στα χέρια σας, προκειμένου να αναδείξουμε όλοι μαζί και πάλι, τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη σε δύναμη προοπτικής και ανάπτυξης για τον τόπο μας.

ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

Μέλος ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΗΛΕΙΑΣ –  ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: