Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Ηλεία στις περιοχές με νέα θετικά κρούσματα …
Αντισώματα ανέπτυξε ποσοστό 26% των ανθρώπων σε εστία της επιδημίας – News.gr

Η Ηλεία στις περιοχές με νέα θετικά κρούσματα …

Στα 12 τα συνολικά πρόσφατα επιβεβαιωμένα κρούσματα με κορωνοιό στο νομόα μας– Τα 5 ανακοινώθηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ- Υπό εξέταση ως ύποπτα αρκετά ακόμη με διεξαγωγή τέστ καθημερινά σε άτομα από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και μονάδες

Η Ηλεία ξανά σε καθημερινή βάση στη λίστα του ΕΟΔΥ με τις περιοχές της Χώρας στις οποίες ανακοινώνονται νέα θετικά κρούσματα στον covid-19.

Στο νομό αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των κρουσμάτων  και με την ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ χθες πέντε ακόμη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που έχει ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ φτάνουν ως τώρα τα 12 συνολικά.

Στην περιοχή της Βουπρασίας συνεχίζεται η ιχνηλάτηση από τα τρία κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην περιοχή όπου σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα τεστ σε άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή ένας άντρας από τα τρία κρούσματα, ήταν όλα αρνητικά.

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τα τεστ που έχουν γίνει και σε άλλα άτομα από το ίδιο σημείο ενώ θα ακολουθήσει με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα και δεύτερο τεστ στα ίδια άτομα.

Το θετικό μέχρι τώρα είναι πως από τα 12 επίσημα ανακοινωθέντα από τον ΕΟΔΥ κρούσματα που στην πλειοψηφία τους είναι σε νεαρά άτομα και “εισαγόμενα” στο Νομό, δεν έχει υπάρξει ασθενής με βαριάς μορφής συμπτώματα, αλλά μόνο ήπιας μορφής συμπτώματα ή τα άτομα είναι εντελώς ασυμπτωματικά και βρίσκονται σε καραντίνα ή σε κατ’ οίκον νοσηλεία.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: