Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η καλύτερη λειτουργία και οι λύσεις για νοσοκομείο Αμαλιάδας

Η καλύτερη λειτουργία και οι λύσεις για νοσοκομείο Αμαλιάδας

Η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με το κατάλληλο προσωπικό νοσηλευτικό και ιατρικό, ήταν τα ζητήματα που αφορούσαν την επίσκεψη του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκου, στην Ηλεία και τις νοσηλευτικές μονάδες, χθες το πρωί.

Ο κ. Γιαννάκος, κατά την άφιξή του στο Νομό, επισκέφθηκε πρώτα το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ξεναγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της μονάδας ενώ είχε την ευκαιρία να δει και να καταγράψει τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του. Στη συνέχεια είχε συνάντηση και με την διοικήτρια, Ειρήνη Αγγελάκου, με την οποία συζήτησαν εκτενώς τα προβλήματα που απασχολούν συνολικά την νοσηλευτική μονάδα, παρουσία της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας Αλεξίας Κοτσάφτη και μελών του Συλλόγου, που συμμετείχαν στη συνάντηση.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της λίγο μετά το πέρας της συνάντησης η Ειρήνη Αγγελάκου, Διοικήτρια Νοσοκομείου Αμαλιάδας, η συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, αφορούσε κυρίως τις πιθανές λύσεις που μπορεί να υπάρξουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νοσηλευτική μονάδα ώστε αυτή να λειτουργήσει καλύτερα και να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής.

«Μας επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΠΟΕΔΗΝ, συζητήσαμε τα προβλήματα του Νοσοκομείου, είδαμε ποια είναι η κατάσταση και συζητήσαμε πιθανές λύσεις. Τι μπορεί να γίνει για το Νοσοκομείο ώστε να λειτουργήσει καλύτερα, να πάρει μπρος. Ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες προσπάθειες ώστε να λειτουργήσει το Νοσοκομείο το οποίο τόσο καιρό υπολειτουργούσε και θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο ώστε το Νοσοκομείο να μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Αγγελάκου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: