Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ στο περίπτερο 08 της Agrotica
Η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ στο περίπτερο 08 της Agrotica

Η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ στο περίπτερο 08 της Agrotica


Η εταιρία ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον ευρύτερο πρωτογενή τομέα γεωργίας και κτηνοτροφίας , για περισσότερα από 30 χρόνια, με πληθώρα δραστηριοτήτων , επενδύοντας συνεχώς σε νέες ιδέες και αντικείμενα. Επιδιώκει, συνεχώς, να προσφέρει στον αγρότη και στον κτηνοτρόφο αξιόπιστες λύσεις στις προσπάθειές του, που θα την καταστήσουν αξιόπιστο συνεργάτη του.

Πάνω σε αυτή την λογική και προσπάθεια, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά πρώτων υλών για την κτηνοτροφία και έχοντας ήδη στο χαρτοφυλάκιο της ισχυρές συνεργασίες στον χώρο της θρέψης φυτών και της φυτοπροστασίας, αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή, στην Ελλάδα, των σπόρων κηπευτικών του μεγάλου Ιαπωνικού οίκου SAKATA.

Ταυτόχρονα, δημιούργησε μία ομάδα έμπειρων γεωπόνων που ανέλαβαν την προώθηση των, κατάλληλων για κάθε περίσταση, σπόρων του οίκου με τη δέσμευση της συνεχούς παροχής τεχνικής υποστήριξης και κάθε δυνατής βοήθειας σε όλους τους εμπλεκόμενους στην παραγωγική αλυσίδα κηπευτικών.

Ο σποροπαραγωγικός οίκος SAKATA, με ιστορία πλέον των 100 ετών, έχει στη γκάμα του προϊόντα σταθμούς στην ιστορία των κηπευτικών, αλλά και πλήθος νέων υβριδίων και ποικιλιών που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις παραγωγής, συσκευασίας και μεταφοράς, καθώς και τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις.

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με θέμα

<< Παρουσίαση των Υβριδίων Κηπευτικών του Οίκου SAKATA >>

Που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12.00μμ στην αίθουσα Β του συνεδριακού κέντρου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο δεύτερο όροφο του ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 08 της AGROTICA.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: