Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η Νέα Δημοκρατία τίμησε στην Πάτρα την 49η Επέτειο του Πολυτεχνείου
ΠΑΤΡΑ

Η Νέα Δημοκρατία τίμησε στην Πάτρα την 49η Επέτειο του Πολυτεχνείου


Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρει:

Η Νέα Δημοκρατία τίμησε νωρίτερα σήμερα στην πόλη μας την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου. Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο ενότητας και μάχης για τη Δημοκρατία και συνεπώς ανήκει σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του.

Σαράντα εννέα χρόνια από την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε και τιμούμε. Εμπνεόμαστε και τολμούμε. Συλλογιζόμαστε και προχωρούμε!

Αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Αντώνη Κουνάβη καθώς και αντιπροσωπείες της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας , της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , της ΜΑΚΙ , του Τμήματος Γυναικών και των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων πραγματοποίησαν συμβολική πορεία μέχρι το Μνημείο επί της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου όπου έγινε με επιτυχία η εκδήλωση. Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή αντιπροσωπείας της Αντιστασιακής Οργάνωσης ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ Ναπολέων Ζέρβας.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης , ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Σταύρος Σταυρόπουλος , ο Γραμματέας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας  Δημήτρης Κίνδερλης και ο εκπρόσωπος της Αντιστασιακής Οργάνωσης ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ Ναπολέων Ζέρβας Παναγιώτης Πτερνέας.

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας , ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» Κώστας Σβόλης , ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη Σταύρος Ντάντος , Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας , Τομεάρχες , αντιπροσωπείες της ΟΝΝΕΔ , της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , της ΜΑΚΙ , του Τμήματος Γυναικών και των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

ΠΑΤΡΑΠΑΤΡΑΠΑΤΡΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π.

Πυρετώδεις προετοιμασίες στη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας για το διήμερο οδοιπορικό του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα όπου την προσεχή Τρίτη 22 Νοεμβρίου, πρώτη ημέρα της επίσκεψης, θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στον πολυχώρο «ROYAL» (Ακτή Δυμαίων 51) στην Πάτρα.

Προχθές το βράδυ συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης έδωσε το στίγμα της εκδήλωσης. Από σήμερα κλιμάκια στελεχών περιοδεύουν στην πόλη και στις έδρες – διαμερίσματα των υπόλοιπων Δήμων της Αχαΐας μοιράζοντας προσκλήσεις για την εκδήλωση της προσεχούς Τρίτης ενώ η συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. διακόπηκε και θα συνεχίζεται κάθε βράδυ μέχρι και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: