Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Νέοι δεν είναι άτρωτοι στον κορονοϊό αλλά είναι αυτοί που μπορούν να τον νικήσουν. Αλεξόπουλος Ιωάννης – Πρόεδρος Ν.Ε.ΟΝΝΕΔ Ν.ΗΛΕΙΑΣ

Η Νέοι δεν είναι άτρωτοι στον κορονοϊό αλλά είναι αυτοί που μπορούν να τον νικήσουν. Αλεξόπουλος Ιωάννης – Πρόεδρος Ν.Ε.ΟΝΝΕΔ Ν.ΗΛΕΙΑΣ

Η Νέοι δεν είναι άτρωτοι στον κορονοϊό
αλλα είναι αυτοί που μπορούν να τον νικήσουν.
Αλεξόπουλος Ιωάννης – Πρόεδρος Ν.Ε.ΟΝΝΕΔ Ν.ΗΛΕΙΑΣ

Ακούμε καθημερινά πλέον όλο και περισσότερους νέους να προσβάλλονται από τον νέο κορονοϊό και να είναι διασωληνομένοι,και δυστυχώς κάποιοι να χάνουν τη ζωή τους. 

Αποδεικνύεται στην πράξη πλέον πως κανείς δεν είναι άτρωτος στον αόρατο εχθρό που λέγεται κορονοϊός.
οι νέοι αυτοί που μπορούν  να βάλουν τέλος στην μετάδοση και στην εξάπλωση της νόσου,είναι αυτοί που έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τους παππούδες,τους γονείς τους,και τους συνάνθρωπους μας που είναι πιο ευάλωτοι στην νόσο,αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.
Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να τιθασευτεί η ορμή της νεότητας,μιας και ο ίδιος ειμαι νέος αλλά είναι η  ώρα που η  γενιά μας πρέπει να δείξει άλλη μία φορά την ωριμότητα της, να κάνει στην άκρη αυτή την ορμή,να σκεφτεί με την ωριμότητα που την διακρίνει,και να βάλεις το μυαλό της πως  θα έχουμε μπροστά μας άπλετο χρόνο να βγούμε , να δούμε ξανά τους φίλους μας, να αγκαλιαστούμε ,και να ζήσουμε τη ζωή και την καθημερινότητά που ειχαμε πριν την πανδημία. 

Πάμε να δώσουμε και αυτή  την μάχη και να την κερδίσουμε.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: