Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Όσια Ολυμπία Οδός μαρτύρησε στην Ηλεία…

Η Όσια Ολυμπία Οδός μαρτύρησε στην Ηλεία…

TOY ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Όσια Ολυμπία Οδός μαρτύρησε στην Ηλεία κατά τους μεταπολιτευτικούς χρόνους που ακολούθησαν την Χούντα των Συνταγματαρχών.

Σήμερα οποίος ταξιδεύει με λεωφορείο για Πάτρα περνάει από τα ίδια σημεία ενώ τα αυτοκίνητα κινούνται σε μια διαδρομή που στοιχηματίζουν αν φτάσουν σώοι στον προορισμό τους.Οι τουρίστες διαβάζουν για εθνική οδό προσπερνώντας τα τρακτέρ της αγροτικής περιοχής.Καποτε έβαλαν και φανάρια.Ολοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του δρόμου υπερήφανοι όπως διαμαρτυρήθηκαν εχθές σαν αντιπολίτευση.Ξεχασαμε αυτούς που υπέγραψαν τον επικίνδυνο δρόμο τις κορδέλες και τους Αγιασμούς και προχωράμε στο αύριο με ότι φως απέμεινε στα πολλά εικονοστάσια του δρόμου.
Ένας δρόμος που έκλεισε συμβολικά κάποιοι που ίσως ταλαιπωρήθηκαν στην μετακίνηση τους και η Όσια Ολυμπία Οδός προστάτης των οδηγών της Ανάπτυξης που συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων χωρίς μνήμη με επιλεκτικές Αξίες.Κοινων αγαθών και εργολάβων.
Ποιος είπαμε εγκαινίασε αυτό τον δρόμο;Θυμάται κανεις;
Ακολούθησε κανεις τις ταμπέλες με το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο των 60 χιλιομέτρων σε Εθνική οδό;
Ξεχάσαμε προσπαθώντας να μιλάμε για τα καινούργια και τους άλλους.Ετσι ξεχασμένοι φτάσαμε και χθες για μια διαμαρτυρία στο όνομα της Όσιας Εθνικής οδού.
Αφού λοιπόν μιλήσαμε και με πολλές φωτογραφίες κρατήσαμε την στιγμή επιστρέψαμε όλοι πιστοί της Όσιας.
…..και του λάθους μας.
Καλημερα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: