Η παραίτηση Καραμανλή δεν είναι αρκετή
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η παραίτηση Καραμανλή δεν είναι αρκετή

Η παραίτηση Καραμανλή δεν είναι αρκετή

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ενώσεως, Παναγιώτης Δούμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
      Η Πατριωτική Ένωση εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλληπητηριά της στους συγγενείς των νεκρών, καθώς και τις θερμές ευχές της για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Ελπίζει δε να βρεθούν άμεσα και ζωντανοί όλοι οι μέχρις στιγμής αγνοούμενοι.
      Η παραίτηση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ανεξαρτήτως του εάν του επεβλήθη ή όχι, και μάλιστα λίγο πριν λήξει η θητεία αυτής της κυβερνήσεως, δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετή. Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα ήταν μαθηματικά προβλέψιμη και πλήρως αναμενόμενη. Αποτέλεσμα κυβερνητικών πολιτικών επί δεκαετίες. Πολιτικών που όπως αποδεικνύεται έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια ζωών απλών πολιτών.           Υπογραμμίζουμε δε ότι οι ευθύνες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιχειρηθεί να «κουκουλωθουν» και να αποδοθούν στον τελευταίο τροχό της αμάξης αλλά να αναζητηθούν σε όλο το εύρος του πολιτικού συστήματος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Παναγιώτης Δούμας για το δυστύχημα των ΤεμπώνΟι ευθύνες για τα #Τεμπη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιχειρηθεί να «κουκουλωθούν» στον τελευταίο τροχό της αμάξης αλλά, να αναζητηθούν σε όλο το εύρος του πολιτικού συστήματος. #τεμπη …www.youtube.com
https://www.youtube.com/watch?v=GtjZ_wW-nV8

-Ο Εκπρόσωπος Τύπου-Παναγιώτης Δούμας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: