Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η βιασύνη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την εκθέτει ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη

Η βιασύνη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την εκθέτει ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη

Ενισχύουμε τον τομέα της υγείας – Όταν η διεθνής κοινότητα και η ελληνική κοινωνία επικροτούν το έργο της κυβέρνησης

Η βιασύνη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνάμε για να ασκήσει κριτική απέναντι στην κυβέρνηση με στείρα αντιπολιτευτική  διάθεση για τη λειτουργία των δομών υγείας, την εκθέτει ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη και αποδεικνύει τοπ βαθμό πολιτικής ανευθυνότητας που διαχειρίζεται ένα τέτοιο σοβαρό θέμα.

Πέραν των άλλων δείχνει ακόμη ότι εκεί στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν αμφιταλαντεύονται την οδυνηρή για τους ίδιους πραγματικότητα. Και επιμένουν με αυτό τον τρόπο να εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός κοινωνίας, ζώντας σε ένα κόσμο ψευδαισθήσεων. Έτσι δηλαδή, όπως είχαν συνηθίσει στα χρόνια της αλαζονικής εξουσίας τους με τον τομέα της υγείας να τον κατευθύνουν παράγοντες τύπου… Πολάκη, οι οποίοι ευτυχώς για τον τόπο και την Ελλάδα μας είναι παρελθόν πολύ περισσότερο τώρα στην περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού.

Αδύνατον κατόπιν τούτου να κατανοήσουν ότι οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία υιοθέτησαν τα μέτρα της κυβέρνησης, τα αποδέχθηκαν και εμπιστεύθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα πρόσωπα που ο ίδιος επέλεξε για την αντιμετώπιση αυτής της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης.

Μα καλά, τι ακριβώς δεν κατάλαβαν; Ότι η Ελλάδα αναδεικνύεται μια από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο και την Ευρώπη με βάσει την καταγεγραμμένη στατιστική θυμάτων και κρουσμάτων από τον κορωνοϊό;

Ή μήπως η χώρα μας και η κυβέρνηση πήρανε τα εύσημα και είχαν τα πιο επαινετικά σχόλια για την αντιμετώπιση της κρίσης, ως το πιο επιτυχημένο παράδειγμα ικανότητας και εφαρμογής των μέτρων;

«Κλείνετε τα μάτια» κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και κάνετε απλά αντιπολίτευση για… την αντιπολίτευση, μόνο που στο τέλος θα δεχθείτε και την κατακραυγή του κόσμου για όσα υποστηρίζετε!

Όσον αφορά στον καθ’ αυτό τομέα των υγειονομικών δομών, αγνοείται αλήθεια ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο έχουν γίνει 3.842 προσλήψεις και αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα άλλες 1.000 ακόμα τουλάχιστο ενώ σε τελικό στάδιο πρόσληψης βρίσκονται και 942 μόνιμοι ιατροί. Μας αφήσατε 565 ΜΕΘ που όμως σήμερα ξεπερνούν τις 1.000 όταν η ενίσχυση συνεχίζεται ακόμη με έναν περαιτέρω διευρυμένο χρονικό ορίζοντα για να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες. Δημιουργούμε κινητές μονάδες με νέες προσλήψεις προσωπικού για τα διαγνωστικά τεστ σε ευπαθείς ομάδες και άλλες κατηγορίες του πληθυσμού. Από το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης μέχρι το τέλος Απριλίου ενισχύσαμε  τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας με 275 εκατ. Ευρώ .

Και ειδικότερα για την Ηλεία που ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε χωρίς αξιοποίηση τις δομές, όψιμο φαίνεται να είναι να είναι το ενδιαφέρον τους. Εμείς ενισχύουμε τις δομές υγείας με κάθε τρόπο, με ενίσχυση των κτηριακών υποδομών, με ανθρώπινο δυναμικό και με ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό.  Έχουμε προκηρύξει και όλες τις θέσεις ιατρών που έχουν ζητήσει τα νοσοκομεία μας που εσείς αφήσατε με μικρό αριθμό ιατρών. 

Με την ευκαιρία θέλουμε να συγχαρούμε όλη αυτή την ηρωική προσπάθεια των ανθρώπων της «πρώτης γραμμής» στα Νοσοκομεία μας, να τους ευχαριστήσουμε για ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα και να ζητήσουμε – σίγουροι ότι θα αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες – την έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση του έργου τους από την Πολιτεία!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: