Η Βιτρίνα σου στο Κέντρο της πόλης by dominomedia Το Μέλλον της διαφήμισης είναι εδώ!
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η Βιτρίνα σου στο Κέντρο της πόλης – Το Μέλλον της διαφήμισης είναι εδώ!

Η Βιτρίνα σου στο Κέντρο της πόλης – Το Μέλλον της διαφήμισης είναι εδώ!

ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Ένα ψηφιακό διαφημιστικό κέντρο κυριολεκτικά στο πιο κεντρικό σημείο της Πόλης του Πύργου από το οποίο διέρχονται χιλιάδες άτομα καθημερινά!

Τοποθετημένοι στην πιο στρατηγική θέση ,στην καρδιά της Πόλης του Πύργου, δημιουργήσαμε μια εικαστική παρέμβαση η οποία δίνει χρώμα στην πόλη. Ταυτόχρονα προσφέρει υπηρεσίες για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

‘’Η υπαίθρια διαφήμιση αποτελεί ένα από τα βασικά µέσα επικοινωνίας σήμερα’’

Με θέα  την κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωρα, το ‘’VITRINA’’ DAMC* βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τράπεζες, δημαρχείο ,δημόσιες υπηρεσίες ,ιατρεία, ΚΔΒΜΑΘ, φροντιστήρια ,καφετέριες και εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου! Στην κυριολεξία είναι το πιο κεντρικό σημείο της πόλης! από όπου διέρχονται χιλιάδες άτομα – δυνητικοί αγοραστές των πριονωτών και υπηρεσιών σας. Ταυτόχρονα αποτελεί σημείο αναφοράς ως σημείο συνάντησης!

”Θα βρεθούμε’’ ή ‘’θα σε περιμένω στο VITRINA” λένε όλοι!

*ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VITRINA DAMC

Το VITRINA είναι ένα ψηφιακό διαφημιστικό κέντρο (Digital Advertising and Marketing Center) στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

24 ώρες το 24ωρο προβάλλονται διαφημιστικά μνήματα των 20-30 δευτερολέπτων σε 3 γιγαντοοθόνες δημιουργώντας έτσι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και προσφέροντας άνετη… παραμονή για τον περαστικό!

Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική των 11 χιλιάδων περαστικών ημερησίως και την παραμονή τους στο VITRINA  και διαφημιστείτε στις οθόνες  Ψηφιακής Σήμανσης.

Στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας δημιουργήσαμε  μία νέα μεγάλη επιφάνεια δημιουργικής υπαίθριας διαφημιστικής προβολής στο κεντρικότερο σημείο του Πύργου και αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές δίνοντας στον περαστικό την δυνατότητα να αλληλοεπιδράσει μέσω λογισμικού με το διαφημιζόμενο προϊόν ή ακόμη και να συμμετάσχει σε οποιασδήποτε μορφής διαγωνισμό ή προωθητική ενέργεια, δημιουργώντας μεγαλύτερο engagement  μεταξύ προϊόντος – καταναλωτή.

Ως εναλλακτική χρήση είναι η δημιουργία 2d ομοιωμάτων, floor & roof graphics και κάθε μορφής εντυπωσιακής κατασκευής, που δίνουν την δυνατότητα για eye catching και experiential προβολή.

—–

Διαφημιστείτε στοχευμένα & ​αποτελεσματικά στο μεγαλύτερο δίκτυο ​Ψηφιακής Σήμανσης στην Ηλεία!

Προσεγγίστε  κοινά και προβάλλετε στοχευμένο περιεχόμενο ,επιτυγχάνοντας μέγιστη διαφημιστική επιρροή & αποτελεσματικότητα.


Διευρύνετε τις επιλογές διαφημιστικής ​προβολής

Η ψηφιακή υπαίθρια διαφήμιση αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προβολής αφού παρέχει συνεχή παρουσία και συχνότητα του διαφημιστικού μνήματος σε 24ωρη βάση ενώ παράλληλα αποτελεί το ιδανικό μέσο για λανσάρισμα ή προβολή σε σημεία ενδιαφέροντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έρευνες από το Advertising Standards Association (ASA) αποδεικνύουν ότι το καταναλωτικό κοινό έχει πολύ θετική στάση ως προς τα κοινωνικά ή διαφημιστικά μηνύματα που λαμβάνει μέσω της υπαίθριας διαφήμισης.

Μάλιστα, έρευνες αποδεικνύουν πως πέραν όλων των άλλων  είναι το μέσο το οποίο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, προκαλεί τους καταναλωτές να έρθουν σε online/digital επαφή µε το προϊόν που έχει διαφημίσει. Συνολικά το 66% των ανθρώπων που είδαν κάτι στην υπαίθρια διαφήμιση, το αναζήτησαν στο διαδίκτυο και παρέμεινε το πιο αποδοτικό κανάλι για την προβολή και την προσέγγιση του κοινού που βρίσκονταν στο δρόμο.

Οι πολίτες άρχισαν να παρατηρούν τι υπάρχει γύρω από το σπίτι τους και να βρίσκουν λύσεις για τις ανάγκες τους σε απόσταση… βόλτας, ανακαλύπτοντας την αξία της δικής τους γειτονιάς. Μια αξία που µε τον καιρό τείνει να µεγαλώνει αντί να φθίνει. Η υπαίθρια διαφήµιση βέβαια, ήταν εκεί για να τους ενηµερώσει και να τους καθοδηγήσει.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική των 11 χιλιάδων περαστικών ημερησίως και την παραμονή τους στο VITRINA  και διαφημιστείτε στις οθόνες  Ψηφιακής Σήμανσης.

Monitors Ψηφιακής Σήμανσης

Ανακαλύψτε το ιδανικό μέσο για την καλύτερη απόδοση στη διαφημιστική σας προβολή μέσω των ψηφιακών monitors που είναι τοποθετημένα στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης και σε κάθετη διάταξη για να προσελκύουν την προσοχή και να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των περαστικών.

Δυνατότητες προβολής & προώθησης

Διαφημιστικά spots

Διάρκεια: από 15 έως 30 sec

Συχνότητα: ανά 15 min

Max. αριθμός διαφημιζόμενων: 15

Τουλάχιστον 4 εμφανίσεις ανά ώρα και 100! (96) στο 24ωρο!

—–

Χορηγία καιρού

Διάρκεια: έως 20 se

Συχνότητα: ανά 15 min

Max. αριθμός διαφημιζόμενων: 1

—–

Χορηγία παγκόσμιας ώρας

Διάρκεια: έως 20 sec

Συχνότητα: ανά 15 min

Max. αριθμός διαφημιζόμενων: 1

Διαφήμιση στα monitors ψηφιακής σήμανσης εν κίνησή / Πλεονεκτήματα

/ Mεγαλύτερη στόχευση

και εξαιρετικός τρόπος προσέγγισης του κοινού, όπου είναι βέβαιο ότι θα εκτεθεί και θα παρακολουθήσει τα διαφημιστικά μηνύματα.

/ Μεγαλύτερη ποικιλομορφία

του διαφημιστικού μηνύματος, καθώς ο αριθμός των περαστικών καθημερινά ανέρχεται σε χιλιάδες !

/ Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

στη δεκτικότητα του μηνύματος, δεδομένης της χαλαρής και εύθυμης διάθεσης των περαστικών

/ Υψηλότερος βαθμός επαναληψιμότητας

του διαφημιστικού μηνύματος

Διαφημιστείτε εν …ΚΙΝΉΣΕΙ

Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε περισσότερες δυνατότητες διαφήμισης εν VITRINA!

info@dominomedia.gr

tel.0030 6972 085 146

—–

Πρωταρχικός στόχος του Ομίλου είναι η συνεχής εξέλιξη της υπαίθριας διαφήμισης και των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Γι’ αυτό τον λόγο, ο όμιλος εφαρμόζει διαδικασίες απόλυτα στοχευμένης προβολής μέσω της χαρτογράφησης του συνολικού δυναμικού των προσφερόμενων διαφημιστικών θέσεων που παρέχει, σε μορφή Google map. Παράλληλα καταγράφει την εμπορική δραστηριότητα γύρω από κάθε στέγαστρο, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα λεπτομερές λογισμικό διαχείρισης για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η καινοτομία με την οποία μπορεί να επικοινωνηθεί ένα διαφημιστικό μήνυμα, παρέχει την δυνατότητα απόλυτης στόχευσης στα σημεία προβολής ώστε κάθε καμπάνια να επιτυγχάνει ταυτόχρονα κάλυψη και brand awareness, ενώ ανάλογα με την δυνατότητα που δίνει το δημιουργικό μπορεί να λειτουργεί και ως point of sale για τα κοντινά σημεία πώλησης.

Τέλος, η επιλογή των θέσεων της υπαίθριας διαφήμισης για τον διαφημιζόμενο είναι απόλυτα διαφανής, ενώ μπορεί παράλληλα να παρακολουθεί λεπτομερώς τη διασπορά των σημείων προβολής που έχει επιλέξει και κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα προγραμματισμού να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να επιτύχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές ερωτήσεις για τη διαφήμιση σε δίκτυα ψηφιακής σήμανσης

Απαντάμε σε συχνά ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία των διαφημιστικών δικτύων advertising της Intelligent Media.

Πόσο συχνά θα εμφανίζεται το διαφημιστικό μου μήνυμα;

-Τα μηνύματα προβάλλονται ανα 5’, 10’ , 20’ ή 30 δευτερόλεπτα επαναλαμβανόμενα

Πόσο συχνά μπορώ να αλλάζω το διαφημιστικό μου μήνυμα;

-Μπορείτε να αλλάζετε το διαφημιστικό σας μήνυμα όσο συχνά επιθυμείτε. Επίσης μπορείτε να προβάλετε περισσότερα από ένα διαφημιστικά μηνύματα εναλλάξ, δεδομένων των πέντε εμφανίσεων που προσφέρονται ανά ώρα και ανά οθόνη

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να προβάλλεται το διαφημιστικό μου μήνυμα από τη στιγμή της εντολής;

-Εξαρτάται από τον αριθμό των σημείων προβολής, αλλά το μέγιστο είναι ή μία εβδομάδα για προβολή σε όλα τα σημεία του δικτύου

Αν προστεθούν επιπλέον οθόνες σε ένα σημείο, θα υπάρξει αύξηση της χρέωσης διαφημιστικής προβολής;

-Αν η Domino Media προσθέσει επιπλέον οθόνες σε ένα σημείο προβολής, η χρέωση σας δεν θα αλλάξει

Ποιές είναι οι τεχνικές προδιαγραφές για το διαφημιστικό μου spot;

-Το spot θα πρέπει να έχει ανάλυση 1080×1920 pixels (αναλογία 9:16 σε κάθετη διάταξη), σε format .mp4 με κωδικοποίηση H.264

Τι επιλογές έχω στις χρεώσεις;

-Υπάρχει ευελιξία στις χρεώσεις των διαφημιστικών σποτ, αφού μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με το διαθέσιμο budget, είτε με επιλογή σημείων προβολής , είτε με τη συχνότητας προβολής, ώστε να γίνεται αντίστοιχη προσαρμογή του κόστους!

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε με το εμπορικό τμήμα στείλτε το μήνυμά σας στο email

info@dominomedia.gr

tel.0030 6972 085 146

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: