Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΥ

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΥ

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΥ
καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό στην εκδήλωση “Θυσίας Μνήμη”

Μια ωραία εκδήλωση έγινε ακόμα πιο ωραία, από τα πολύ όμορφα τραγούδια που ερμήνευσε η υπέροχη Χορωδία του λαμπροφόρου Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου.
Έξι θαυμάσια τραγούδια παραδοσιακά και άλλα, τα οποία είχε διδάξει η Καθηγήτρια Μουσικής κα Κωστούλα Σακκά – Κυρίτση, αποδόθηκαν εξαιρετικά, προχθές Σάββατο 9 του Νοέμβρη, στη μεγάλη αίθουσα του αξιόμαχου και ιστορικού 1ου Γυμνασίου Πύργου, όπου το πάλαι ποτέ εκεί το Γυμνάσιο Αρρένων Πύργου…
Στο βίντεο θα παρακολουθήστε το τελευταίο τραγούδι, μια μελωδία σαν ελεγεία : Κόκκινο τριαντάφυλλο!!
Στο πιάνο συνόδευε η κα Σακκά, ενώ παράλληλα υπήρχε η ταυτόχρονη συνοδεία από το εξαιρετικό μουσικό ντουέτο, με τον ιερέα του Αγίου Νικολάου Πύργου, συνθέτη και συγγραφέα π. Γεώργιο Άλεξ. Αναγνωστόπουλο (βιολί και τραγούδι), καθώς επίσης και με τον εξαιρετικό στο Ούτι, μαθητή της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού Βασίλη Μαχαίρα.
Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το παραδοσιακό τραγούδι “Καλώς ανταμώσαμε όλα τ’ αγαπημένα”, το οποίο ερμήνευσε με συγκλονιστικό τρόπο ο π. Γεώργιος Αλ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ως γνωστόν διευθύνει το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού.
Απολαύστε τώρα στο Βίντεο το τραγούδι “Κόκκινο τριαντάφυλλο”!!

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ, Φωτογραφίες και Βιντεοκάλυψη από τον δημοσιογράφο Αντρέα Αυγ. Καπογιάννη – ΑΝΚ)

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: