Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική «Ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση»

«Ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση»

Η ανταπόκριση αυτοδιοικητικών, φορέων, συλλόγων και χιλιάδων πολιτών, από την Ηλεία, κυρίως, αλλά και από την Αχαΐα, τη Μεσσηνία, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά, ήταν συγκινητική. Στη συγκέντρωση στο Βουπράσιο για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρας–Πύργου δόθηκε βροντερό «παρών», δηλώνοντας ότι η αγανάκτηση των πολιτών έχει ξεχειλίσει.

Όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας, στέλνοντας ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς την Κυβέρνηση. Η συνέχιση της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου με απώτερο χρόνο υλοποίησης το 2023, χωρίς διόδια και πρόσθετα κόστη, αποτελεί απαίτησή μας. Είναι η μόνη λύση.

Οποιαδήποτε άλλη επιλογή προκαλεί καθυστερήσεις και αδιέξοδα, μεγαλώνοντας το φόρο αίματος στο δρόμο-καρμανιόλα. Δεν υπάρχει χρόνος για πισωγυρίσματα και πειραματισμούς, που προκαλούν δυσκολίες στην υλοποίηση του.

Η αγωνία του κόσμου, η μαζική συμμετοχή του στη συγκέντρωση, η δυναμική διεκδίκηση του αυτονόητου, δηλαδή του τέλους των ανθρωποθυσιών και της ολοκλήρωσης του έργου, ελπίζουμε ότι θα αναγκάσει την Κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της. Να αντιληφθεί ότι οφείλει να λειτουργήσει με γνώμονα τον άνθρωπο και να αφήσει κατά μέρος τις πάσης φύσεως σκοπιμότητες.

Ως βουλευτές της αντιπολίτευσης πιέζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τον αρμόδιο Υπουργό. Η δυναμική, όμως, ενεργοποίηση των πολιτών είναι, αδιαμφισβήτητα, καταλύτης των εξελίξεων.

Επιμένουμε, λοιπόν, με σθένος και αποφασιστικότητα, στην υλοποίηση του υφιστάμενου σχεδιασμού για την κατασκευή του έργου. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενωμένοι για όλα όσα μας αξίζουν, μέχρι την τελική δικαίωση. Οποιαδήποτε καθυστέρηση της εξέλιξης της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου βαραίνει την Κυβέρνηση. 

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός

Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: