Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική il-Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Ηλεία

il-Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Ηλεία

Ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες Τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ θα γίνουν οι εξής διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

Αύριο Σάββατο 28-11-2020 και από ώρα 08.00 έως 09.00 στον Πύργο και συγκεκριµένα τέρµα Ιφίτου πλησίον κηροπλαστείου, Καµπάνες του
∆ήµου Πύργου

2.Την ίδια ηµεροµηνία (28-11-2020) και από ώρα 08.30 έως 10.00 στο Επιτάλιο και συγκεκριµένα στο κέντρο του χωριού του ∆ήµου Πύργου.

3. Την ίδια ηµεροµηνία (28-11-2020) και από ώρα 10.00 έως 15.00 τµηµατικά στη Μαγούλα και συγκεκριµένα γύρω από περιοχή Αγίων Θεοδώρων, στη Κουτσοχέρα γύρω από φρέαρ Μπακόπουλου, στο Χειµαδιό (χωριό), στον Αγιο Γεώργιο και συγκεκριµένα γύρω από περιοχή φανοποιείου Μιχαλόπουλου, στα Λαστέϊκα
γύρω από περιοχή Ροδόπουλου Παναγιώτη, στο Αλποχώρι γύρω από περιοχή ελαιοτριβείου Γαρουφαλή του ∆ήµου Πύργου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι  έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

O ΔΕΔΔΗΕ είναι η 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά περιοχή, καθημερινά αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: