Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική il-Σε ενδιαφέρει! Βάλε την επιχείρησή σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο διαδίκτυο!

il-Σε ενδιαφέρει! Βάλε την επιχείρησή σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο διαδίκτυο!

Βάλε την επιχείρησή σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο διαδίκτυο !Το iliakanea.gr είναι δίπλα σου,είναι ο συνεργάτης σου!

Η online διαφήμιση την τελευταία 9ετια, εμφανίζει καλύτερη σχέση αξίας/κόστος (value for money) σε σχέση με την προβολή σε παραδοσιακά μέσα.

Πολλοί θα πουν ότι το Ίντερνετ έχει μεγαλύτερη δύναμη ακόμα και από την τηλεόραση. Ίσως να έχει, σίγουρα όμως η διαφήμιση της επιχείρησής σας στο Ίντερνετ είναι πολύ οικονομικότερη και συγχρόνως ορατή από απεριόριστο κοινό.

Ένα βασικό «μυστικό» για να έχει η διαφήμιση καλύτερη απόδοση είναι να τη συνδέσετε με μια σελίδα στο site σας, αφιερωμένη σε αυτό που διαφημίζετε. Η σελίδα αυτή ονομάζεται landing page, είναι η σελίδα που θα «προσγειωθεί» ο χρήστης όταν κάνει κλικ στη διαφήμιση.

Μια landing page μπορεί να έχει σκοπό την πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, την επικοινωνία του χρήστη με την εταιρία σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής φόρμας ή την καταχώρηση του email του για να λαμβάνει νέα σας. Σε κάθε περίπτωση, η σελίδα αυτή θα πρέπει να είναι εστιασμένη σε αυτό που θέλετε να διαφημίσετε και να παρακινεί το χρήστη να κάνει την ενέργεια που εξυπηρετεί το δικό σας στόχο μάρκετινγκ.

Βασική αρχή στο διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι να βρίσκεστε όπου βρίσκονται οι υποψήφιοι πελάτες σας. Δεν είναι τυχαίο που εκατοντάδες μικρές, μεσαίες αλλά και πολυεθνικές εταιρίες, επιλέγουν το iliakanea.gr  για να προβληθούν.

Μια προσφορά για μικρό αριθμό επιχειρήσεων
Σου δίνουμε την δυνατότητα, να κάνεις μια διαφημιστική καταχώρηση “ΕΤΗΣΙΑ”, δηλαδή να βρίσκεται το banner της επιχείρησής σου ΓΙΑ 12 ΜΉΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 9!! ΚΑΙ ΔΩΡΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ  εδώ στο  iliakanea.gr

Πως θα επικοινωνήσεις και τι διαδικασίες χρειάζονται;

Στείλε άμεσα email στο

[email protected]

ή και στο

[email protected] με τα κάτωθι στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Site επιχείρησης

*Προσοχή, στο διαφημιστικό πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο υφιστάμενες επιχειρήσεις ή διαδικτυακά site/portals με ΑΦΜ, έδρα και επίσημη έναρξη δραστηριοτήτων από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: