Ο κόσμος της τεχνολογίας είναι εκπληκτικός και όσο περνάει ο καιρός προοδεύει ακόμα περισσότερο, αφήνοντάς μας άναυδους με τα επιτεύγματά του. Πλέον μπορείς να έχεις στην κατοχή σου καινοτόμες συσκευές που υπόσχονται να κάνουν τη ζωή σου πολύ καλύτερη, πιο εύκολη και χωρίς αυτές να είναι αναγκαστικά οι ‘συνήθεις ύποπτοι’: το κινητό δηλαδή ή κάποιο τάμπλετ.

Gadgets όπως τη ιδιαίτερη συσκευή glo™ με θερμαινόμενες ράβδους καπνού και διάφορα άλλα, είναι μερικά από τα πράγματα που μας έχουν κινήσει έντονα το ενδιαφέρον και έχουμε σχεδόν πάνω μας καθημερινά.

Δες παρακάτω πέντε απ’ αυτά τα gadgets και αν κάποιο λείπει απ’ τη συλλογή σου και δεν το έχεις, σκέψου το. Θα σε διευκολύνει απίστευτα.

1. USB Flash

Είναι τόσο συνηθισμένο το να κουβαλάμε ένα ‘στικάκι’ πάνω μας και τόσο ανεπαίσθητη η παρουσία του, που σχεδόν ξεχνάμε ότι κι αυτό είναι ένα κομμάτι της τεχνολογίας -ξεχωριστό απ’ το smartphone-, που μπορούμε να το έχουμε συνεχώς πάνω μας. Και τι χρειαζόμαστε; Τίποτα περισσότερο από μία αξιόπιστη τσέπη και έναν υπολογιστή που θα το δεχτεί ευλαβικά στις θύρες του. Μετά από τόσα χρόνια μανιακής χρήσης από μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους κτλ, είναι σχεδόν περιττό να περιγράψουμε τι κάνει ένα USB ‘φλασάκι’. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε να προσπαθήσουμε να περιγράψουμε έναν κόσμο χωρίς την ύπαρξή του. Αλήθεια, φαντάζεστε πώς θα ήταν;

2. Προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo™

Άλλο ένα gadget που τα τελευταία χρόνια συνηθίζουμε να κουβαλάμε πάνω μας είναι τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού, όπως είναι το glo™. Πρόκειται για ένα προϊόν θερμαινόμενου καπνού με απλό και έξυπνο σχεδιασμό, ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει μία εμπειρία αντίστοιχη του καπνίσματος, αλλά με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο σε σχέση με αυτό. Αποτελεί το πλέον πρωτοποριακό προϊόν θερμαινόμενου καπνού, που, με ένα μόνο κουμπί, και χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη τεχνολογία Advanced Heat™, παράγει αερόλυμα που περιλαμβάνει περίπου 90%-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου (μεταξύ των 9 βλαβερών τοξικών ουσιών που ο ΠΟΥ συστήνει τη μείωσή τους στον καπνό του τσιγάρου). Η προηγμένη τεχνολογία της συσκευής glo™ θερμαίνει περιμετρικά τις ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού, NEO™ Sticks, χωρίς καύση και χωρίς να παράγεται στάχτη.