Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ηλεία – 18 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Δομή της Μυρσίνης

Ηλεία – 18 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Δομή της Μυρσίνης

Σε 18 έχουν φθάσει τα επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 στη δομή της Μυρσίνης με σοβαρό ενδεχόμενο τις αμέσως επόμενες μέρες να αυξηθούν, ενώ οι έλεγχοι από κλιμάκια του ΕΟΔΥ είναι καθημερινοί.

Η μεγάλη όμως ανησυχία που υπάρχει είναι μήπως κάποιο θετικό κρούσμα από τον φόβο της απέλασης φύγει από τη δομή, έναν χώρο 50 στρεμμάτων που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φυλαχθεί.

Περιπολικά της Αστυνομίας βρίσκονται εκεί σε 24ωρη βάση αλλά είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να αποτραπεί κάποια διαφυγή.

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει γνωστό αν έχουν φύγει και πόσοι από τη Δομή. Και αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια του τεστ που θα υποβληθούν οι πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στη Μυρσίνη από την Καλαμάτα.

Αύριο Τρίτη θα γίνει τεστ στους 94 Σύριους που ήδη βρίσκονταν στη δομή. Στο μεταξύ επέστρεψαν 3 από τους 5 συλληφθέντες που είχαν μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας με την κατηγορία της διακίνησης προσφύγων.

Οι άλλοι δύο οδηγήθηκαν σε φυλακές ενώ τα ανήλικα παιδιά του ενός φυλακισθέντος βρίσκονται σε νοσοκομείο με το ένα να είναι θετικό στον κορωνοϊό.

patrisnews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: