Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ηλεία: Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε σπίτια και κατάστημα – hleiatv.gr
Ηλεία: Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε σπίτια και κατάστημα - hleiatv.gr

Ηλεία: Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε σπίτια και κατάστημα – hleiatv.gr


αυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός άνδρα  και σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος του για διάπραξη  κλοπών.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πύργου, πέντε κλοπές σε οικίες και κατάστημα στην Ηλεία.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος  από την  15-08-2021 έως 11-03-2022 διέπραξε τέσσερις κλοπές σε οικίες και μια σε κατάστημα, σε περιοχές του Πύργου, κατά τις οποίες αφαίρεσε (750) ευρώ, (18) δολάρια Αμερικής, κοσμήματα, δυο κινητά τηλέφωνα,  ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, και προϊόντα, συνολικής αξίας 5.580 ευρώ.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ το κλεμμένο όχημα βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: