Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ηλεία – Fargeco: Σφραγίζεται σήμερα

Ηλεία – Fargeco: Σφραγίζεται σήμερα

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιείται από ειδικό κλιμάκιο της Περιφέρειας το σφράγισμα της Fargeco, που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Δευτέρα αλλά αναβλήθηκε λόγω προσωπικού κωλύματος εργαζομένου στο κλιμάκιο.

Το σημερινό “σφράγισμα” του εργοστασίου αδρανοποίησης υποπροϊόντων σφαγής, που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η πιστή εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Να θυμίσουμε ότι μετά την εντολή για οριστική αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου εργοστασίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλο, το ΣτΕ είχε εκδώσει μια προσωρινή αναστολή της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, έως την 21η Οκτωβρίου 2020, όπου θα εκδικαζόταν η υπόθεση. Το ΣτΕ ήταν σαφέστατο.

Η ημερομηνία πέρασε χωρίς η εταιρία να ζητήσει παράταση της προσωρινής αναστολής της απόφασης του κ. Γιαννόπουλου, οπότε ήρθε η στιγμή να εφαρμοστεί πιστά η απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η υπόθεση έχει …”ουρά” που φτάνει πίσω στο 2011!!! Για αυτά όμως και άλλα πολλά το iliakanea.gr θα σας ενημερώσει αναλυτικά σε επόμενα δημοσιεύματα. Συνεχίστε να διαβάζετε το iliakanea.gr για να πληροφορείστε το τι πραγματικά συμβαίνει και όχι ότι θέλουν να νομίζετε κάποια πολύχρωμα και καλοταϊσμένα παπαγαλάκια…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: