Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΗΛΕΙΑ – Η Βραδιά των Άσσων 2022: Βραβεύονται οι πρώτοι των πρώτων!

ΗΛΕΙΑ – Η Βραδιά των Άσσων 2022: Βραβεύονται οι πρώτοι των πρώτων!

Η µεγάλη Γιορτή του Αθλητισµού, η Γιορτή της επιβράβευσης των Πρώτων, η Γιορτή που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Ηλειακού -και όχι µόνο- κοινού, η Βραδιά των Άσσων 2022 δίνει ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο.

Σε µια λαµπρή βραδιά, θα τιµηθούν οι άνθρωποι του αθλητισµού που διέπρεψαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για τη συµµετοχή, την προσφορά, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την επιτυχία, σε ατοµικά ή συλλογικά αθλήµατα.

Εκείνοι που έπαιξαν δίκαια, καθαρά, που σεβάστηκαν τους κανόνες του παιχνιδιού, τους συναθλητές, τους αντιπάλους, τον φίλαθλο κόσµο. Εκείνοι που τιµούν τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Όπως διαβάσατε και στο χθεσινό φύλλο της εφ. «Πατρίς», η φετινή εκδήλωση θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην Ηλεία. Η Βραδιά των Άσσων αποδεικνύει ότι όσο και να περνούν τα χρόνια δεν ξεχνάει όλους όσοι πρόσφεραν και όλους όσοι ανέδειξαν τον νομό μας και έστειλαν ηχηρό μήνυμα σε όλη την οικουμένη ότι τούτος ο τόπος δικαιούται και απαιτεί περισσότερα.

Στη φετινή Βραδιά των Άσσων βραβεύουμε τα δικά μας παιδιά. Τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους εντός και εκτός συνόρων. Τα παιδία που σήκωσαν ψηλά τη σημαία της Ηλείας και της Ελλάδας και αποδεικνύουν ότι ο τόπος μας αθλητικά έχει μεγαλώσει, έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου και αξίζει την προσοχή και τη στήριξη.

Στη φετινή Βραδιά των Άσσων βραβεύουμε το χρυσό παιδί της Ηλειακής και της Ελληνικής πάλης, τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο του Τιτάν Πύργου που έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17 στην Ελληνορωμαϊκή.

Βραβεύουμε τον Χαράλαμπο Πιτσώλη ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο λίγα λεπτά πριν από τις 11:30. Ο Πιτσώλης, αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός, πέτυχε την ανατροπή στο τελευταίο χιλιόμετρο, ξεπερνώντας τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο (ΠΑΟ) και κάνοντας την έκπληξη.

Βραβεύουμε την Αγγελική Τζόλα του Επειού Ήλιδας. Η αθλήτρια του Ηλειακού συλλόγου, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης Μοντέρνου Πεντάθλου K19, στο αγώνισμα του ομαδικού διάθλου.

Βραβεύουμε τα χρυσά παιδιά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πύργου που συμμετείχαν στους Special Olympics Hellas γεμίζοντάς μας με χαρά, υπερηφάνεια και συγκίνηση. Οι μαθητές κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσό μετάλλιο στο άθλημα bocce συγκεντρώνοντας διθυραμβικά σχόλια για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πλαίσιο του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Τις επόμενες ημέρες και μέχρι τη μεγάλη βραδιά, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ονόματα αυτών που θα βραβευθούν για να πάρετε μόνο μια μικρή «γεύση» από όσο θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς…

Το μόνο σίγουρο είναι πως και η Βραδιά των Άσσων 2022, θα είναι μια βραδιά για να τη… θυμάσαι!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: