Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ηλεία – Λεχαινά: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου για το θάνατο του 56χρονου Χρήστου Βασιλόπουλου στο MEGA

Ηλεία – Λεχαινά: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου για το θάνατο του 56χρονου Χρήστου Βασιλόπουλου στο MEGA

Στα κλουβιά τους στο συσκευαστήριο συνεχίζουν να βρίσκονται τα δύο σκυλιά που επιτέθηκαν και κατασπάραξαν τον 56χρονο φύλακα. Τι ανέφερε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο κ. Γιάννης Καρμίρης Ιδιοκτήτης του Εργοστασίου.

Ο ιδιοκτήτης και εργοδότης του άτυχου άνδρα επέτρεψε στην κάμερα του LIVE NEWS να μπει στα σημεία που στάθηκαν και οι αστυνομικοί για να ερευνήσουν.

Στα σημεία που περπάτησε μέσα στο συσκευαστήριο, κι εκεί που βρέθηκε νεκρός. Ο κ. Καρμίρης δήλωσε ότι τα σκυλιά δεν ήθελαν να του κάνουν κακό, αλλά να τον βοηθήσουν.

Εικάζει ότι τα σκυλιά προσπάθησαν να τον σηκώσουν, υποθέτοντας ότι ο άτυχος φύλακας είχε λιποθυμήσει.

«Είναι αδιανόητο τα σκυλιά να ήθελαν να του κάνουν κακό. Αποκλείεται τα σκυλιά αυτά να ήθελαν να κάνουν κακό στον Χρήστο», σημείωσε.

«Ήταν ο φύλακας του εργοστασίου, το δεξί μου χέρι», ανέφερε.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο φύλακας τη μοιραία ημέρα φαίνεται να άλλαξε συνήθειες.

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών και του εργοστασίου υπογράμμισε: «Είχα άριστη σχέση με τον Χρήστο. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη. Το μόνο που φαντάζομαι, γιατί η σχέση του με τα σκυλιά ήταν άριστη, είχε θέμα με το ζάχαρό του, ίσως ένιωσε μια αδιαθεσία. Περπάτησε ως την πόρτα και ίσως τα σκυλιά προσπάθησαν να τον συνεφέρουν. Οι δύο θανατηφόρες δαγκωματίες ίσως να ήταν στην προσπάθειά τους να τον σηκώσουν».

https://www.megatv.com/2021/01/13/aytopsia-tou-mega-ston-xoro-pou-ta-skylia-katasparaksan-ton-fylaka/
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: