Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ηλεία – Νέα Αστυνομικά ΙΙ

Ηλεία – Νέα Αστυνομικά ΙΙ

Αμαλιάδα: Εξιχνίαση κλοπής υπολογιστών, κινητού τηλεφώνου, αλεξίσφαιρου, από κτίριο εκπαιδευτικού ιδρύματος- Συνελήφθη ο δράστης

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από τρεις ημέρες σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Αμαλιάδα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο δράστης την 14/2/2021 διέρρηξε φυλάκιο εκπαιδευτικού ιδρύματος και αφαίρεσε ένα αλεξίσφαιρο, ένα φακό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα laptop και ένα σταθερό υπολογιστή.

Ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα laptop, δυο μικρά ηχεία, μια ψήκτρα υπολογιστών και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (8) μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (5) μηνών για υπόθεση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (10) μηνών για παράνομη βία.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (5,4) γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων των δυο αλλοδαπών πρόεκυψε ότι ο ένας είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: