Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ηλεία: Πού θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test σήμερα (21/02/23′)
Δημος Αρχαίας Ολυμπίας: Ράπιντ τεστ Covid-19 σε Κακοτάρι, Πανόπουλο, Λάλα και Αρχ. Ολυμπία

Ηλεία: Πού θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test σήμερα (21/02/23′)

Σήμερα Τρίτη (21/02/23′) θα πραγματοποιούνται δωρεάν έλεγχοι Covid-19 από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ σε τέσσερα σημεία στην Ηλεία.

Αρχαία Ολυμπία, Δημαρχείο, 09:00-15:00
Ζαχάρω, Πνευματικό Κέντρο, 09:00-15:00
Πύργος, Αποστολική Διακονία-πλατεία Σάκη Καράγιωργα, 09:00-15:00
Πύργος, Γενικό Νοσοκομείο, 09:00-15:00

Για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 παρακαλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: