Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ηλεία – Τον «χτύπησε» το ερπυστριοφόρο εκσκαφικό μηχάνημα που χειρίζονταν ο γιός του!

Ηλεία – Τον «χτύπησε» το ερπυστριοφόρο εκσκαφικό μηχάνημα που χειρίζονταν ο γιός του!

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Κεραμιδιάς, με τον τραγικό θάνατο ενός 71χρονου εργολάβου, τον οποίο «χτύπησε» το ερπυστριοφόρο εκσκαφικό μηχάνημα που χειρίζονταν ο γιός του!

Πρόκειται για τον Νίκο Τρίμη του Γεωργίου από τον Πύργο, ο οποίος από το πρωί είχε πάει μαζί με τον γιό του χειριστή του μηχανήματος στην θέση Αμπελάκια Κεραμιδιάς για εργασίες καθαρισμού στο ρέμα και σε λαγκάδια που υπάρχουν στην περιοχή, στο πλαίσιο εργολαβίας της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια των καθαρισμών ο άτυχος 71χρονος βρίσκονταν σε ασφαλή απόσταση από το μηχάνημα και παρακολουθούσε τις εργασίες που έκανε ο γιός του.

Μάλιστα, κάτοικοι απορούν πως κατάφερε να φτάσει στο σημείο του μηχανήματος με τα πόδια, αφού υπάρχει δυσκολία στην προσέγγιση.

«Πάγωσε» ο γιος του…
Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, ο γιος του άκουσε μια κραυγή και αμέσως σταμάτησε το μηχάνημα. Σοκαρισμένος, αντίκρισε τον πατέρα κάτω από τις ερπύστριες, που είχαν προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι, προσπαθώντας σοκαρισμένος να μετακινήσει το βαρύ όχημα και να τον απεγκλωβίσει.

Από τις φωνές στο σημείο έφτασαν περίοικοι και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

Για κάποια λεπτά είχε τις αισθήσεις του, με τον γιο του να του δίνει κουράγιο, όσο μπορούσε μπροστά στο κακό που είχε συμβεί.https://www.youtube.com/embed/htwTHyakKIw?feature=oembed

patrisnews.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: