Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ηλειακός Β.: Παραιτήθηκε ο Τάκης Δρακόπουλος από την τεχνική ηγεσία
Ηλειακός Β.: Παραιτήθηκε ο Τάκης Δρακόπουλος από την τεχνική ηγεσία - Ilia.news

Ηλειακός Β.: Παραιτήθηκε ο Τάκης Δρακόπουλος από την τεχνική ηγεσία

Την παραίτησή του από τον Ηλειακό Βαρθολομιού, ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του πριν από λίγο, ο προπονητής του συλλόγου Τάκης Δρακόπουλος. Ο πρώην πια τεχνικό της ομάδας, ανέφερε:

«Μετά από επιθυμία μου λύνεται η συνεργασία με την ομάδα του Ηλειακού Βαρθολομιού. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Βαγγέλη Γεωργόπουλο και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω στο σωματείο, επίσης τον Φροντιστή Κώστα Παυλή που είναι ένας αφανής ήρωας με όλη την σημασία της λέξεως. Για το τέλος άφησα όλα αυτά τα παιδιά που από τις 8 Αυγούστου δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και καταφέραμε να έχουμε την ομάδα σταθερά τρίτη σε όλο το πρωτάθλημα, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στους περισσότερους αγώνες μας. Μια ομάδα που είχε μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη και εδώ και αρκετούς αγώνες ξεκινούσε ακόμα και με τέσσερις 17 χρόνους. Μάγκες μου εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια, εις το επανιδείν».

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού με τη σειρά του, σε δική του ανακοίνωση, αφού ευχαρίστησε τον Δρακόπουλο, έκανε γνωστό ότι θα συνεχίσει με υπηρεσιακό τον Δημήτρη Φερέτο, μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση, τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό, αλλά και προπονητή στο παρελθόν ξανά της ομάδας: «Ο Ηλειακός Βαρθολομιού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει με τον Τάκη Δρακόπουλο, τον ευχαριστεί για τους 7 μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας, αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα ο γενικός αρχηγός Φερέτος Δημήτρης».

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: