Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ζούσα εφιάλτη στις πρώτες δύο σεζόν του GNTM – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ζούσα εφιάλτη στις πρώτες δύο σεζόν του GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ζούσα εφιάλτη στις πρώτες δύο σεζόν του GNTM – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί


Αποκαλυπτική συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM, το μπούλινγκ που έχει δεχτεί σε εργασιακό χώρο αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «Outsiders» παραχώρησε η παρουσιάστρια του Love Island και μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σ’ αυτήν μίλησε για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί σε χώρο εργασίας, στο άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στις δύο πρώτες σεζόν του GNTM τις οποίες χαρακτήρισε «εφιάλτη».

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο μόντελινγκ ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη».

Σχετικά με τα κιλά της, ανέφερε: «Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη. Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος…. Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα», υπογράμμισε.

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: