Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΗΛΙΔΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ
ΗΛΙΔΑ Κάμπος News - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ

ΗΛΙΔΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ

Λεπτομέρειες Ήλιδα Κάμπος News 06 Ιουνίου 2019

Οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας επέλεξαν με την ψήφο τους τον νέο Δήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, μία επιλογή η οποία είναι απόλυτα σεβαστή.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους αυτούς που είχαν θετική εικόνα κατά την προεκλογική περίοδο για την παράταξή μας και το δημοτικό μας πρόγραμμα, όμως οι συγκυρίες δεν τους επέτρεψαν να μας ψηφίσουν. Ειδικότερα πρέπει να επισημάνουμε και να καταδικάσουμε το νέο μοντέλο χειραγώγησης και υποταγής της ψήφου με κάθε μέσο που εισήχθη στο δημόσιο βίο της πόλης. Αυτό το φαινόμενο υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος, όμως αποτελεί παρακαταθήκη παρακμής για την πόλη και επιβάλλεται η ρωμαλέα στάση για την αντιμετώπισή του, ιδιαίτερα από τη νέα γενιά.

Η έλλειψη αυτοδυναμίας της νέας δημοτικής αρχής επιβάλλει τη μεταμόρφωση του Δημοτικού Συμβουλίου σε γόνιμο πεδίο παραγωγής αυτοδιοικητικής πολιτικής υπέρ της τοπικής κοινωνίας και της νέας γενιάς, μακριά από τις στείρες αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις του παρελθόντος που μετέτρεπαν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε αρένα. Η παράταξή μας δεσμεύεται για μία παραγωγική και γόνιμη θεσμική παρουσία επιδιώκοντας τη σύνθεση και τις συλλογικές αποφάσεις μέσα από ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες. Γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε ότι αποτελεί μείζον ζήτημα διαφάνειας και δημοκρατίας η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής, για να έχουν όλοι οι πολίτες του δήμου μας ενημέρωση για τις αποφάσεις που λαμβάνονται για το μέλλον τους.

Τέλος, δεσμευόμαστε απέναντι στους πολίτες ότι θα είμαστε δυναμικά παρόντες, για να προωθήσουμε και να υλοποιήσουμε τις θέσεις του προγράμματός μας, προκειμένου να αλλάξει ο οικονομικός κοινωνικός και πολιτιστικός χάρτης του Δήμου Ήλιδας.

Pin It

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: