Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ίλιον: Προφυλακιστέοι 3 μαθητές – Περιοριστικοί όροι στον 4ο για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου
Ίλιον: Προφυλακιστέοι 3 μαθητές – Περιοριστικοί όροι στον 4ο για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Ίλιον: Προφυλακιστέοι 3 μαθητές – Περιοριστικοί όροι στον 4ο για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονουΤι υποστήριξαν στις απολογίες τους – Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση ζήτησαν νέα προθεσμία, για την ερχόμενη Τρίτη

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι τρεις από τους τέσσερις ανήλικους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου συμμαθητή τους, στο Ίλιον.

Ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκιση τους.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση ζήτησαν νέα προθεσμία, για την ερχόμενη Τρίτη συναινώντας στην κράτηση τους για μια επιπλέον ημέρα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: