Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ιωάννα Μαλέσκου: Φέτος έχτισα πιο γερό στομάχι, ρωτήστε και τον φαρμακοποιό μου
Ιωάννα Μαλέσκου: Φέτος έχτισα πιο γερό στομάχι, ρωτήστε και τον φαρμακοποιό μου

Ιωάννα Μαλέσκου: Φέτος έχτισα πιο γερό στομάχι, ρωτήστε και τον φαρμακοποιό μου«Δεν κρατάω κακία, απλά να θυμούνται ότι όλα επιστρέφονται»

Πικραμένη φάνηκε η Ιωάννα Μαλέσκου για όσα έχει ακούσει για την τηλεοπτική της παρουσίας στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που την έχουν κρίνει πάρα πολύ αυστηρά.

«Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της σεζόν διαπιστώνω πόσο πιο χαλαρή αισθάνομαι. Αν κάποιοι άνθρωποι του χώρου με κρίνουν πιο αυστηρά, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο αυτές οι δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Δεν έχω καλή εμπειρία από πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν κρατάω κακία. Απλά να θυμούνται όλοι ότι όλα επιστρέφονται και όλα είναι κύκλος. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, από εκεί και πέρα εύχομαι όλοι να κοιμούνται ήσυχοι. Φέτος έχτισα γερό στομάχι, ρωτήστε και τον φαρμακοποιό μου», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και κατέληξε ως εξής:

«Είναι σημαντικό να μπορείς να επιλέγεις τι θα κάνεις και όχι να κάνεις κάτι επειδή πρέπει. Το μεγάλο μου χαρτί είναι το infotainment».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: