Νέα της Ηλείας, ειδήσεις,ενημέρωση-Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΧ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ :”Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου”

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΧ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ :”Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου”

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΧ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΄΄ ΑΝΑΣΑ ΄΄ .

΄΄  Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου. ΄΄ 

( Αβραάμ  Λίνκολν – 16ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών )

Όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις  που διεξάγονται  είτε σε εθνικό είτε σε αυτοδιοικητικό  επίπεδο  εξ ορισμού είναι κρίσιμες αφού με αυτές καθορίζεται εν πολλοίς το μέλλον και η τύχη των  πολιτών σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης δραστηριότητας τους .

Ειδικότερα στην εκλογική αναμέτρηση των Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και της 2Ιουνίου 2019   στον Δήμο Πύργου κρίνεται από την επιλογή του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου  χωρίς κανένα σχήμα λόγου  περισσότερο από ποτέ άλλοτε η τύχη της πόλης μας .

Θα κληθούμε να δώσουμε λύση σε τεράστια προβλήματα της καθημερινότητας όπως καθαριότητα  ,  φωτισμό , αθλητικές υποδομές , παιδεία , υγεία , ανάπτυξη , αγροτική οδοποιία , πολιτισμό , τουρισμό  κ.α.

Πρώτο και κύριο μέλημα   όλου του εκλογικού σώματος  πρέπει να είναι η αυστηρή επιλογή του προσώπου που αντικειμενικά εκπληρώνει όλες εκείνες τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για την θέση του Δημάρχου και κατ επέκταση για την σύνθεση των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου .

Δεν υπάρχει χρόνος για άλλες χαμένες ευκαιρίες . Ο Δήμος Πύργου πρέπει να βγει από την αφάνεια και από το τέλμα , πρέπει να λάβει τη θέση που του αξίζει μέσα από τον εκσυγχρονισμό , την ανάπτυξη και την πρόοδο .

Στηρίζουμε νέους ανθρώπους με όρεξη για προσφορά , γνώση , εμπειρία , εντιμότητα και  ηθική  , ανθρώπους που καθημερινά δίνουν εξετάσεις στην κοινωνία και έχουν θέληση να συμβάλλουν στην επανεκκίνηση του τόπου τους .

Επιλέγουμε για Δήμαρχο τον κ. Τάκη Αντωνακόπουλο , τον άνθρωπο της καρδιάς μας .

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: