Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ιωάννης Παπαζήσης: Λειτουργώ ενστικτωδώς ως πατέρας που λατρεύει τον γιο του
Ιωάννης Παπαζήσης: Λειτουργώ ενστικτωδώς ως πατέρας που λατρεύει τον γιο του

Ιωάννης Παπαζήσης: Λειτουργώ ενστικτωδώς ως πατέρας που λατρεύει τον γιο του«Έχω το παιδί μου τρεισήμισι μέρες την εβδομάδα»

Για το πως διαχειρίζεται τον χωρισμό από την Βανέσα Αδαμοπούλου σε σχέση με την ανατροφή του παιδιού μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Το παιδί είναι 7,5 και το έχω τρεισήμισι μέρες. Η πιο πρακτική δυσκολία είναι να τον έχω εγώ, να είμαι χάλια και να πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου για να μην καταλάβει τίποτα. Αυτό μπορεί να με διαλύσει. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαι κλεισμένος στην τουαλέτα, να κλαίω και ταυτόχρονα μέσα να τραγουδώ για να μην καταλάβει το παιδί. Δεν θέλω το παιδί μου να νιώσει τίποτα αρνητικό στην ζωή του» ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Από τότε που έκανα παιδί, κοιμάμαι πέντε ώρες. Η μητέρα του είναι ένας πολύ ευφυής, έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος κι έχει φέρει πολύ το κοινωνικό κομμάτι το πως συμπεριφερόμαστε. Κάτι που δεν υπήρχε στην δική μας εποχή. Εγώ λειτουργώ ενστικτωδώς ως πατέρας, που λατρεύει τον γιο του» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: