Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΗΠΑ: Η συγκλονιστική αντίδραση χιμπατζίνας όταν αντίκρυσε το μωρό της για πρώτη φορά
ΗΠΑ: Η συγκλονιστική αντίδραση χιμπατζίνας όταν αντίκρυσε το μωρό της για πρώτη φορά

ΗΠΑ: Η συγκλονιστική αντίδραση χιμπατζίνας όταν αντίκρυσε το μωρό της για πρώτη φοράΜετά τη γέννα στο ζωολογικό κήπο το μωρό παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και η Mahale το στερήθηκε για δύο ημέρες

Συγκλονιστική είναι η αντίδραση μιας χιμπατζίνας σε ζωολογικό κήπο του Κάνσας στις ΗΠΑ, όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το μωρό της δύο ημέρες μετά την γέννησή του.

Η Mahale γέννησε με καισαρική τομή στις 15 Νοεμβρίου στον ζωολογικό κήπο Sedgwick County, Μετά τη γέννα οι κτηνίατροι διαπίστωσαν, ότι το μωρό αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματακαι το κράτησαν στο κτηνιατρείο, όπου του χορηγούσαν οξυγόνο για δύο ημέρες.

Μετά από δύο ημέρες το τοποθέτησαν στο χώρο που μένει η μητέρα του και τοποθέτησαν μία κάμερα, για να καταγράψουν τις αντιδράσεις της, οι οποίες ράγισαν καρδιές. Η Mahale μπήκε εμφανώς στρεσαρισμένη στο χώρο και κοιτούσε με περιέργεια το κουτί με την κουβέρτα, πάνω στην οποία υπήρχε μία μικρότερη γαλάζια κουβερτούλα.

Μόλις αντίκρισε το χεράκι του μωρού της να βγαίνει από την κουβερτούλα, έτρεξε κοντά του και το άρπαξε στην αγκαλιά της, κάνοντας όσους την παρακολουθούσαν, να λιώσουν από συγκίνηση.Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: