Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Jerky το αμερικάνικο
Jerky το αμερικάνικο

Jerky το αμερικάνικο




Yπήρξε το αγαπημένο έδεσμα των καουμπόηδων λόγω της εύκολης μεταφοράς του και σήμερα, μπορεί να γίνει εξαιρετικό σάντουιτς Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και προσθέτετε το κρέας.  Στρώνετεε σε τάπερ εναλλάξ κρέας με μαρινάδα, μέχρι να καλυφθεί όλο το κρέας. Βάζετε στο ψυγείο για 3 έως 12 ώρες. Στη συνέχεια βγάζετε και στεγνώνετε τελείως το κρέας με χαρτί κουζίνας.

Μόλις είναι τελείως στεγνό το βάζετε στη σχάρα του φούρνου, στους 75οC στον αέρα, για 3 – 5 ώρες (γυρίζοντάς το ανά 1½ ώρα), ανάλογα με το πόσο στεγνό το θέλετε. Από τη στιγμή που θα αποκτήσει λαστιχωτή υφή μπορεί να συντηρηθεί στο ψυγείο τυλιγμένο σε χαρτί κουζίνας έως και 10 ημέρες. Αν το αφήσετε περισσότερο στον φούρνο και ξεραθεί αρκετά, μπορείτε να το αποθηκεύσετε ακόμα και μέσα σε ένα βάζο στο ντουλάπι.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: