Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Joanne: «Παίζει να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί, είμαστε αντισυμβατική οικογένεια»
Joanne: «Παίζει να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί, είμαστε αντισυμβατική οικογένεια»

Joanne: «Παίζει να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί, είμαστε αντισυμβατική οικογένεια»«Κάνουμε άλλα πράγματα πολύ ουσιαστικά και ωραία»

Για τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της οικογένειάς της μίλησε η Joanne, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για τους γονείς της.

«Παίρνω τη γνώμη των γονιών μου, αλλά σε αυτό προσπαθώ πιο πολύ να είναι κάτι που το κάνω μόνη μου. Πρέπει να μάθω λίγο να στηρίζομαι σε εμένα. Προφανώς, αν έχω μεγάλο δίλημμα, θα το συζητήσω μαζί τους. Δεν είμαστε καθόλου τυπική οικογένεια. Νομίζω οριακά παίζει και να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί. Δεν υπάρχει αυτό» ανέφερε αρχικά η Joanne και εξήγησε η τραγουδίστρια:

«Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια, αλλά θα περάσουμε χρόνο μαζί να δούμε Φιλαράκια. Κλασικό. Θα κάτσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε ένα πρόβλημα, να κάνουμε πλάκες. Κάνουμε άλλα πράγματα πολύ ουσιαστικά κι ωραία, αλλά αυτό που είπες για το πρωινό, δεν συμπίπτουν οι ώρες καθόλου. Δεν μας βρίσκω καθόλου το πως φαντάζεσαι μια οικογένεια. Δεν θα άλλαζα καθόλου τη σχέση μου με τους γονείς μου, είναι τέλεια. Τους νιώθω σαν φίλους μου» συμπλήρωσε η Joanne.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: