Κ. Κοτσώνη. Ποιον κοροϊδεύετε; Η τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτό το Δήμο; Ο Δήμαρχος-εσάς; Εσείς-εμάς;
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κ. Κοτσώνη. Ποιον κοροϊδεύετε; Η τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτό το Δήμο; Ο Δήμαρχος-εσάς; Εσείς-εμάς;

Κ. Κοτσώνη. Ποιον κοροϊδεύετε; Η τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτό το Δήμο; Ο Δήμαρχος-εσάς; Εσείς-εμάς;

Κ. Κοτσώνη. Είτε δεν μιλιέστε με το Δήμαρχο είτε μας κοροιδεύετε…-Πρωτοφανής ανακοίνωση χθες 26/3/2021 από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πύργου.

Κ. Κοτσώνη. Είτε δεν μιλιέστε με το Δήμαρχο είτε μας κοροιδεύετε…

Πρωτοφανής ανακοίνωση χθες 26/3/2021 από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πύργου.

Είναι λυπηρό να βγαίνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και να καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί κατά την εναπόθεση των απορριμμάτων τους με την αιτιολογία ότι λόγω των ΣΥΝΘΗΚΩΝ (αναρωτιόμαστε για ποιές συνθήκες αναφέρεται και πως επηρεάζουν το εργατικό δυναμικό που απασχολείται αποκλειστικά ώς εργάτες καθαριότητας είς την αποκομιδή και σον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων), υπάρχει μόνο το αναγκαίο προσωπικό καθαριότητας, όταν έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από είκοσι προσλήψεις ατόμων με σκοπό να ασχοληθούν είς την Υπηρεσία.

Ποιον κοροϊδεύετε; Η τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτό το Δήμο; Ο Δήμαρχος-εσάς; Εσείς-εμάς; Εσείς την αντιπολίτευση; Εσείς τους εαυτούς σας;

Προτείνουμε λοιπόν στον Αντιδήμαρχο, αντί να κουνάει το δάχτυλο στους δημότες και να προκαλεί την νοημοσύνη μας, να συνεννοηθεί με τον Δήμαρχο και να απασχολήσει ΑΜΕΣΑ στην Υπηρεσία, στην οποία είναι πολιτικός προϊστάμενος, όλους αυτούς που κάθονται σε γραφεία με εντολή δημάρχου, αντί να είναι σε μάχιμες θέσεις στην Υπηρεσία Καθαριότητας, με βάση την σύμβαση που υπέγραψαν. Σε αντίθετη περίπτωση είναι συνένοχος των προκλητικών ενεργειών σε βάρος των δημοτών μαζί με τον Δήμαρχο.

Πληρώσαμε όλοι οι δημότες άνω των 300.000 ευρώ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ ( ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ τις συνθήκες!!!), για να έχει άτομα η καθαριότητα και υποτίθεται ότι έπρεπε να λάμπει όλος ο δήμος. Είναι προκλητικό και προσβλητικό για όλους τους πολίτες του Δήμου μας, η Δημοτική Αρχή προκειμένου να ικανοποιήσει τα προεκλογικά και όχι μόνο ρουσφέτια του Δημάρχου, να χρησιμοποιεί ταμειακά διαθέσιμα άνω των 300.000 ευρώ ( δηλαδή λεφτά των δημοτών) για να προσλαμβάνει χωρίς κανένα κριτήριο όσον αφορά τα προσόντα, άτομα για να κάθονται σε γραφεία και να μην απασχολούνται εκεί που προβλέπονται με βάση την πρόσληψη τους και να μην συνεισφέρουν είς τον Δήμο με βάση την σύμβαση που έχουν υπογράψει.

Έχουμε δεχτεί πολλάκις παράπονα πολιτών που αφορούν την καθαριότητα στον Δήμο μας, η οποία να θυμίσουμε σε ορισμένους, ότι δεν αφορά μόνο την αποκομιδή των κάδων, αλλά αφορά και τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων, οι οποίοι είναι σε τραγική κατάσταση.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε επίσης ότι ισχύουν οι καταγγελίες που μας έχουν γίνει από πολλούς δημότες, ότι στην είσοδο των δημοτικών κτιρίων , υπάρχουν 5 με 6 κλητήρες και ότι τα άτομα που προσλήφθηκαν ως εργάτες για την Υπηρεσία Καθαριότητας, είναι ήδη τοποθετημένοι με απόφαση Δημάρχου σε γραφεία ή ακόμα ότι υπάρχουν άτομα που προσλήφθηκαν και δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στο δημαρχείο.

Επειδή λοιπόν σαν Παράταξη, γνωρίζουμε άτομα που προσλήφθηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας και απασχολούνται σε γραφεία απασχολούμενοι για το πως θα γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής (εκεί καταντήσαμε σαν Δήμος), σας εγκαλούμε να μην συνεχίσετε την ίδια πολιτική και να ενεργήσετε έστω για μια φορά υπέρ του Δήμου και όχι υπέρ των προσωπικών σας φιλοδοξιών..

Κλείνοντας σας (ξανά)λέμε τα εξής:

α) Λόγω των συνθηκών που εσείς επικαλείσθε, οι Δήμοι χρησιμοποιούν επιπλέον προσωπικό και όχι λιγότερο, στη καθαριότητα.

β) Λόγω των συνθηκών που εσείς επικαλείσθε, ο Δήμαρχος σπατάλησε άνω των 300.000 ευρώ, από τα Ταμεία του Δήμου, πρόσφατα για προσλήψεις (το πώς τις έκανε και ποιους πήρε, είναι πλέον γνωστό σε όλους).

γ) Είναι πολύ της μόδας η λέξη «ατομική ευθύνη» και πολλές φορές σωστή. Αλλά να πάτε πρώτα να την ζητήσετε από εσάς και από τον κ. Δήμαρχο, γι αυτά τα τραγελαφικά που ζούμε και τελευταία από τους δημότες.

Να πάτε να τους μαζέψετε από τα γραφεία κ αντιδήμαρχε…από αυτούς που είναι ήδη εκεί αρκετούς μήνες μέχρι τους φρέσκους…και μετά εάν σας λείπουν και άλλοι να το πείτε, να προσληφθούν και άλλοι αφού το δόγμα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (για προσλήψεις «δικών» μας παιδιών) έχει βρει σπίτι στο Δήμο Πύργου…

Έχουμε όλη την καλή διάθεση να σας πιστέψουμε κ.αντιδήμαρχε, ακόμα και να στηρίξουμε στην προσπάθεια σας, αλλά δεν θα ανεχτούμε σε καμία περίπτωση την παραπλάνηση των δημοτών που είτε σε συννενοήση με τον Δήμαρχο, είτε άθελα σας, προβείκατε κατά την χθεσινή ημέρα.

Εν κατακλείδι, σας καλούμε να απασχολήσετε ΑΜΕΣΑ είς την Υπηρεσία, όσα άτομα προσλήφθηκαν για τον σκοπό αυτό!!! Μόνο έτσι θα σεβαστείτε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους ήδη μόνιμους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, πόσο μάλλον και τους δημότες που σας εμπιστεύθηκαν!!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: