Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καινούριος Πρόερδος του ΝΠΠΠ ο Πέτρος Δούκας
Καινούριος Πρόερδος του ΝΠΠΠ ο Πέτρος Δούκας - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Καινούριος Πρόερδος του ΝΠΠΠ ο Πέτρος Δούκας

Κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 15/02/23, το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα υπερψήφισε τη πρόταση της Δημοτικής Αρχής για τον ορισμό του Δημάρχου Πέτρου Γ. Δούκα, ως νέου Προέδρου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος!

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος και νέος Πρόεδρος του ΝΠΠΠ τόνισε τα εξής:

«1. Θέλω να ευχαριστήσω τους Επικεφαλής όλων των Παρατάξεων του Δήμου και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη στήριξη τους.

2. Με την Αντιπρόεδρο κα. Ελένη Τσουλόγιαννη και όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα θέσουμε πολύ υψηλούς και άμεσους στόχους για την ανάδειξη του αρχαίου, αλλά και του σύγχρονου Σπαρτιατικού πολιτισμού.

3. Ο Πολιτισμός, ο Τουρισμός και ο Αθλητισμός συνιστούν Βαριές Βιομηχανίες για τη Σπάρτη και μπορεί να συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση των εισοδημάτων στην περιοχή μας!

4. Θα συνεργαστούμε στενά με όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, το Πανεπιστήμιο του Νόττινχαμ, το American College of Greece, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τη Πνευματική Εστία, το Ινστιτούτο Μελετών Βυζαντινού Πολιτισμού, την Εταιρεία Λακωνικών Σπουδών, το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τις αρχαιολογικές αρχές, κ.α.  

5. Η Δημοτική Αρχή έχει αναλάβει μια πρωτοβουλία να τιμήσει τους πνευματικούς δημιουργούς της Σπάρτης και της Λακωνίας (μάλλον Τετάρτη 24 Μαΐου στα πλαίσια των Παλαιολογείων). Τα τελικά κριτήρια, το ποιοι, πως, κλπ. είναι θέματα για άμεση διευθέτηση!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: