Καιρός: Το «καλοκαίρι» συνεχίζεται και την Κυριακή - Η πρόγνωση για Δυτ.Ελλάδα
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καιρός: Το «καλοκαίρι» συνεχίζεται και την Κυριακή – Η πρόγνωση για Δυτ.Ελλάδα
Καιρός: Το «καλοκαίρι» συνεχίζεται και την Κυριακή - Η πρόγνωση για την Πάτρα | Ειδήσεις Πάτρα νέα

Καιρός: Το «καλοκαίρι» συνεχίζεται και την Κυριακή – Η πρόγνωση για Δυτ.Ελλάδα


Ειδικότερα ο καιρός την Κυριακή θα είναι πιο ζεστός και η θερμοκρασία θα ανέβει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo, καθώς θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 28, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 27-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 24-27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Πάτρα

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 Μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 Μποφόρ.

Ο καιρός αύριο στην Αττική
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Ο καιρός αύριο στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: