Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καίτη Γκράμμα: Ακόμη χάνω δουλειές λόγω της ταυτότητάς μου – Σταμάτησα να σπουδάζω στη Νομική Σχολή
Καίτη Γκράμμα: Ακόμη χάνω δουλειές λόγω της ταυτότητάς μου – Σταμάτησα να σπουδάζω στη Νομική Σχολή

Καίτη Γκράμμα: Ακόμη χάνω δουλειές λόγω της ταυτότητάς μου – Σταμάτησα να σπουδάζω στη Νομική Σχολή

Το transgender μοντέλο της Prada είναι δραστήριο σε θέματα ακτιβισμού και αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ

Μοντέλο στις διεθνείς πασαρέλες που αποτελεί και λαμπερό παράδειγμα ΛΟΑΤΚΙ ακτιβισμού μέσω του δημόσιου λόγου της είναι η Καίτη Γκράμμα, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Studio 4».

Πλέον, το transgender μοντέλο μένει μόνιμα στο Λονδίνο και όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή «πετάγεται» στην Ελλάδα εάν προκύψει κάποια δουλειά. Συνεργάζεται με πρακτορεία στο Μιλάνο, το Λονδίνο, το Παρίσι και την Ελλάδα και ήταν στην πασαρέλα για λογαριασμό της Prada.

«Οι γονείς μου ήταν αντίθετοι στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Τους είπα ότι θα σταματήσω τη Νομική Σχολή και θα αφοσιωθώ σε αυτό», αποκάλυψε το μοντέλο.

Τόνισε ακόμη ότι αν και στην Ελλάδα τα πρώτα βήματά της στον χώρο ήταν αποθαρρυντικά, η ίδια πίστεψε στον εαυτό της, βγήκε στο εξωτερικό, είδε ότι υπάρχουν και άλλα μοντέλα τρανς, γεγονός που της έδωσε την ώθηση να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«Έχω φτάσει πολλές φορές στο σημείο να τα παρατήσω και έχω χάσει πολλές φορές δουλειές» δήλωσε εξαιτίας της φυλετικής της ταυτότητας.

Η ίδια υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνουν τεράστια βήματα, όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία αλλά και στο εξωτερικό, διότι η αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων βρίσκεται σε εξαιρετικά αρχικό στάδιο. Διευκρίνισε επιπλέον ότι δεν είχε σκοπό να δώσει ορατότητα στην τρανς κοινότητα και να δράσει ακτιβιστικά αλλά όλο αυτό προήλθε από τις προσωπικές της φιλοδοξίες, γεγονός που την χαροποιεί ακόμη περισσότερο. Τόνισε ακόμη ότι λίγο πριν τη φυλομετάβασή της βίωσε μία πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Η Καίτη Γκράμμα μίλησε επίσης για τον χώρο της μόδας και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις που δημιουργούνται μέσα του.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: