Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καλαμάτα: 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας «σΤης Ελιάς το Δάκρυ»
Καλαμάτα: 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας «σΤης Ελιάς το Δάκρυ»

Καλαμάτα: 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας «σΤης Ελιάς το Δάκρυ»


Το 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας «σΤης Ελιάς το Δάκρυ» θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 03 μέχρι και την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου και θα φέρει κοντά στο κοινό της πόλης παραμυθάδες που κουβαλάνε στο δισάκι τους παραμύθια για όλους.

Η αρχή όμως θα γίνει την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας με μια ανοιχτή παρουσίαση του Φεστιβάλ καθώς και ένα ταξίδι μνήμης με αφηγηματικές στιγμές προηγούμενων Φεστιβάλ. Είσοδος ελεύθερη

Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το Φεστιβάλ ξεκινά με μια αφήγηση για ενήλικο κοινό και εφήβους από 11 χρονών και πάνω με τίτλο “Κι αν έχει η αγάπη βάσανα, έχει και νοστιμάδα”. Με την Νάγια Οικονομοπούλου και την μουσική συντροφιά της Μαρίας Γεωργοπούλου. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η συγγραφέας και ερευνήτρια του λαϊκού παραμυθιού, Εμμανουέλα Κατρινάκη, θα παραδώσει μια διάλεξη με τίτλο “…και δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει…”. Μια εξερεύνηση στον κόσμο των λαϊκών παραμυθιών που αφορά όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Λόγω περιορισμένων θέσεων επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6985898280 για να κρατήσετε θέση. Είσοδος ελεύθερη.

Το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, “Μια δράκα δράκοι” με ιστορίες που θα μοιραστούν με το κοινό η Νάγια Οικονομοπούλου και η Μαρία Γεωργοπούλου. Η αφήγηση αφορά μόνο ατρόμητους μεγάλους και παιδιά από 6 χρονών και πάνω. Γενική είσοδος 3 ευρώ.

Την ίδια μέρα,το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, τρεις πολυταξιδεμένες “Παραμυθοκόρες”. Η Βασιλεία Βαξεβάνη, η Αντωνία Βέλλιου και η Ιφιγένεια Κακριδώνη θα παρουσιάσουν μια ιστορία έρωτα, απώλειας και αγάπης κεντημένη από τρεις φωνές και στολισμένη με παραδοσιακά τραγούδια. Μια ιστορία κατάλληλη για ενήλικες αλλά και έφηβους από 15 χρονών και πάνω. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι και πάλι στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, οι “Παραμυθοκόρες” θα κλείσουν το φεστιβάλ με μια μεγάλη περιπέτεια σε σκοτεινές λίμνες με τρομερούς δράκους, υγρές σπηλιές με τρομερά τέρατα και άγρια δάση με κακούς λύκους. Μια ιστορία κατάλληλη μόνο για τολμηρούς μεγάλους και μικρούς από 4 χρονών και πάνω. Γενική είσοδος 3 ευρώ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: