Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καλαμάτα: Ομιλία με θέμα “Τα Επαγγέλματα του 2030”
Καλαμάτα: Ομιλία με θέμα “Τα Επαγγέλματα του 2030”

Καλαμάτα: Ομιλία με θέμα “Τα Επαγγέλματα του 2030”

Ομιλία με θέμα: «Τα επαγγέλματα του 2030» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11 Φεβρουαρίου 2023), στις 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Την ομιλία διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά σε συνεργασία με την Orientum, αλλά και τους κ. Παυλάκο, κ. Ζαχαριά, κ. Πουλόπουλο και κα. Γκίκα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και βαθμίδας εκπαίδευσης και κυρίως σε μαθητές, φοιτητές και γονείς.

Κατά την ομιλία, θα γίνει εκτενής ενημέρωση για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, για τα κριτήρια επιλογής των σχολών, για τους στόχους των μαθητών, καθώς και για ποικίλα θέματα, τα οποία απασχολούν τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς.

Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί χρόνος στο κοινό, για να θέσει τις ενδεχόμενες ερωτήσεις του, οι οποίες θα απαντηθούν από τους ομιλητές.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

κ. Παυλάκος Νίκος: «Πώς θα πάρω τη σωστή απόφαση;», «Εναλλακτικές καριέρες», «Επαγγέλματα του 2030», «Νέα δεδομένα στην εκπαίδευση»
κ. Ζαχαριάς Νίκος: «Πολιτισμός και βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη»
κ. Πουλόπουλος Βασίλης: «Η πληροφορική στα επαγγέλματα ενός ψηφιακού κόσμου- η καινοτομία, οι start-ups και η επιχειρηματικότητα»
κα. Γκίκα ΄Ελενα: «Τάσεις στην αγορά εργασίας και προοπτικές καριέρας στον τουριστικό κλάδο».

Η είσοδος είναι ελεύθερη

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: