Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καλαμάτα: Προβολή του Ντοκιμαντέρ ″What Happened in Manganiako″
Καλαμάτα: Προβολή του Ντοκιμαντέρ ″WhatT Happened in Manganiako″

Καλαμάτα: Προβολή του Ντοκιμαντέρ ″What Happened in Manganiako″

Προβολή του Ντοκιμαντέρ ″WhatT Happened in Manganiako″ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (30 Ιανουαρίου 2023) στις 21:00 στο πλαίσιο του 1ου Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Καλαμάτας, το αμφιθέατρο “Θόδωρος Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα “Διάλογος και Δράση για το μέλλον του Μαγγανιακού”, που υλοποιήθηκε για δώδεκα μήνες στο Μαγγανιακό Μεσσηνίας, αποτυπώθηκε στο φακό μαζί με την ανησυχία, τη χαρά και την ελπίδα για το μέλλον των κατοίκων με τη συνεργασία των: Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μαγγανιακιτών, Dock, Νόστος ΚοινΣΕπ, Κουκουβά ΚοινΣΕπ, Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας.

Τι θα δούμε:
Το Μαγγανιακό αντιμετωπίζει την πρόκληση της ανάπτυξης της εξέλιξης σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Οι 63 μόνιμοι κάτοικοι που έχουν απομείνει στο μικρό ορεινό χωριό της Μεσσηνίας ανησυχούν για το μέλλον της κοινότητας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού από κοινού με τρεις φορείς κοινωνικής & αλληλέγγυας οικονομίας, ευαισθητοποίησαν και κινητοποιήσαν ανθρώπους και φορείς και έδειξαν στην πράξη ότι, ακόμη και οι μικρότερες κοινότητες μπορούν να ορίσουν το μέλλον τους και να περάσουν σε μια περίοδο μετάβασης προς ένα αειφόρο μέλλον.

Είσοδος ελεύθερη

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: