Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καλαμάτα: Ρεμπέτικη βραδιά στο Αναγνωστήριο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης
Καλαμάτα: Ρεμπέτικη βραδιά στο Αναγνωστήριο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης

Καλαμάτα: Ρεμπέτικη βραδιά στο Αναγνωστήριο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης

Η Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας – Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, κλείνει τον κύκλο των παράλληλων εκδηλώσεων που συνοδεύουν την έκθεση «Σμύρνη 100 χρόνια αναμνήσεις» αφιερωμένης στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή με μία μουσική βραδιά.

Την Κυριακή (20 Νοεμβρίου 2022) στις 20:00 ο Σύλλογος Αποφοίτων παρουσιάζει μια ρεμπέτικη συναυλία στο Αναγνωστήριο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης (Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας 5ος όροφος).
Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη κράτηση θέσης: 27210-22607 (Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00-14.00)

Οι δράσεις με τίτλο «Σμύρνη, 100 χρόνια αναμνήσεις» είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, του Συλλόγου Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» του Μ.Σ.Κ., της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, της Φωτογραφικής Ομάδας Καλαμάτας και της Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας.
Στην επετειακή έκθεση για την Σμύρνη συμμετέχουν και οι: Σύλλογος Κυριών Καλαμάτας, Ένωση Μικρασιατών Μεσσηνίας η Ιωνία και το Διεθνές Πολιτιστικό Ίδρυμα Λεβαντίνων.
Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ και οι δράσεις τελούν υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.
Χορηγός: Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: