Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κάλεσμα Μάκη Μπαλαούρα «Είμαστε πια πρωταθλητές…» Για τη χαμένη περηφάνια, που αποκτήσαμε ξανά*

Κάλεσμα Μάκη Μπαλαούρα «Είμαστε πια πρωταθλητές…» Για τη χαμένη περηφάνια, που αποκτήσαμε ξανά*

Να μη επιστρέψουμε στο παρελθόν. Να προχωρήσουμε μαζί σε ελπιδοφόρο μέλλον.

Χρωστάμε στις παλιές γενιές που μάτωσαν, στις νέες γενιές να δουν καλύτερες μέρες.

Συνεχίζουμε. Να αδράξουμε μαζί το μέλλον. Να σκεφτούμε, μετά από τόσες θυσίες και κόπους, να μη ξαναγυρίσουμε πίσω στις μέρες της απελπισίας, της καταστολής, της αυθαιρεσίας. Είμαστε εδώ περήφανοι γατί αποτρέψαμε τη φτωχοποίηση του λαού μας. Να σκεφτούμε τι ζήσαμε μέχρι το 2014 και πως είναι η χώρα σήμερα. Να προχωρήσουμε περισσότερο στην ανάπτυξη για όλους. Ανάπτυξη με τη κοινωνική πλειοψηφία συμμέτοχη των ωφελημάτων, και με προστατευόμενο  φυσικό περιβάλλον

Ζητάμε εντολή ανατροπής. Για να οικοδομήσουμε μαζί, έξω από τα μνημόνια μια νέα Ελλάδα. Μιά Ελλάδα που θα στηρίζεται ξανά στις δικές της δυνάμεις. Αυτοδύναμη, κυρίαρχη, δημιουργική.

Για την Ηλεία που άρχισε πια να ξεφεύγει από την εγκατάλειψη, την υποβάθμιση, τον μαρασμό. Με τα μεγάλα έργα, για τα οποία συνέβαλα ενεργά, επιτέλους αρχίζουν: αυτοκινητόδρομος, εγκάρσιοι δρόμοι, Λουτρά Καϊάφα, Φράγμα Πηνειού, Πανεπιστημιακές σχολές σε Πύργο-Αμαλιάδα, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις… Στηρίξαμε έργα στους Δήμους, στο πλάι των πολιτών, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις. Κατέθεσα σχέδιο ολιστικής ανάπτυξης Ηλείας με κέντρο την Αρχαία Ολυμπία.

Αυτή την Κυριακή αποφασίζουμε για τη ζωή μας. 

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία.

*Από το τραγούδι του Ν. Πορτοκάλογλου «Πρωταθλητές»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: