Κάλεσμα βοήθειας για την οικογένεια που έχασε από πυρκαγιά το σπίτι της - Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: «Να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε ως κοινωνία πολιτών»
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κάλεσμα βοήθειας για την οικογένεια που έχασε από πυρκαγιά το σπίτι της – Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: «Να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε ως κοινωνία πολιτών»
Κάλεσμα βοήθειας για την οικογένεια που έχασε από πυρκαγιά το σπίτι της - Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: «Να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε ως κοινωνία πολιτών» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Κάλεσμα βοήθειας για την οικογένεια που έχασε από πυρκαγιά το σπίτι της – Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: «Να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε ως κοινωνία πολιτών»

Κάλεσμα αλληλεγγύης και ευαισθησίας απηύθυνε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, προς όλους τους πολίτες να συνδράμουν στην οικογένεια που πρόσφατα κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της στην περιοχή της Σπιάτζας. 

Παράλληλα ενημέρωσε για μια μεγάλη δράση που θα υλοποιηθεί σύντομα, σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες της πόλης, για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, προκειμένου σύντομα να καταφέρει να ξαναχτίσει το σπίτι της. 

  – Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο κ. Αντωνακόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Γιάννη Αργυρόπουλο και τον πρόεδρο του Συλλόγου οικιστών Σπιάτζας “Η μεταμόρφωση του Σωτήρος”, Κώστα Πετρόπουλο, δήλωσε: «Ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες, για άλλη μια φορά δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, είναι δίπλα στην οικογένεια που πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι της από πυρκαγιά. Ήδη, το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ψηφίσει μια συγκεκριμένη πίστωση στήριξης. Επιπλέον μαζί με τους φορείς θα οργανώσουμε μια μεγάλη εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας. Πρέπει άμεσα να κινηθούμε και να λύσουμε ολοκληρωτικά το θέμα. Να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε ως κοινωνία των πολιτών, σε μια εποχή που η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα είναι απαραίτητη. Σε μια εποχή όπου η απαισιοδοξία και η ανασφάλεια έχουν κορυφωθεί στην ελληνική κοινωνία, πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε απλώνοντας χέρι βοηθείας, και τις πιο τραγικές συνθήκες να τις ξεπεράσουμε. 

Κανένας δεν είναι μόνος του σ’ αυτή την πόλη, ιδιαίτερα στα δύσκολα. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, ανά πάσα στιγμή είναι κοντά στον πολίτη, με διάθεση να βοηθούν». 

Ο πρόεδρος του συλλόγου οικιστών Σπιάτζας Κώστας Πετρόπουλος ενημέρωσε ότι ήδη έχει αναρτηθεί στην σελίδα του συλλόγου στο facebook ο Τραπεζικός λογαριασμός της οικογενείας, με αριθμό GR 2102602660000510200974997 Eurobank για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με όποιο ποσό δύναται. 

     «Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός. Με τον Δήμο Πύργου κάνουμε μια σημαντική κοινή προσπάθεια να βοηθήσουμε τον συμπολίτη μας. Επίσης, καλούμε τους επαγγελματίες να βοηθήσουν, προσφέροντας υλικά οικοδομών ή και προσωπική εργασία. Μην ξεχνάμε ποτέ ότι οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στην ίδια κατάσταση». 

«Είμαστε αρωγοί»

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, συνεχάρη τον σύλλογο Οικιστών Σπιάτζας για τις πρωτοβουλίες του και τόνισε πως: «Είμαστε όλοι αρωγοί στην οικογένεια σε ό,τι χρειαστούν, για να δώσουμε ελπίδα ώστε να ξεπεράσουν γρήγορα αυτή την περιπέτεια. Ήδη, όπως γνωρίζω, η οικογένεια είναι πολύ συγκινημένη από το θερμό κύμα βοήθειας που έχει δεχτεί από τους συμπολίτες μας. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι να λυθεί ολοκληρωτικά το πρόβλημα». 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: