Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Καραμανλής για Πατρών-Πύργου: «Είμαστε σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έτσι ώστε το έργο να ξεκινήσει άμεσα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καραμανλής για Πατρών-Πύργου: «Είμαστε σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έτσι ώστε το έργο να ξεκινήσει άμεσα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τους οδικούς άξονες Πάτρα – Πύργος και τον ΒΟΑΚ, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open tv είπε ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση έλεγε παραμύθια της Χαλιμάς, ιδιαίτερα για τον οδικό άξονα της Κρήτης, αφού δεν υπήρχε ούτε χάραξη ούτε μελέτες ούτε και χρηματοδότηση» και πρόσθεσε: «Όσον αφορά τον Πάτρα – Πύργος, το έργο ήταν έτοιμο να ξεκινήσει το 2015 και σήμερα θα είχε τελειώσει, αλλά οι κύριοι της Αριστεράς ήθελαν να ευνοήσουν συγκεκριμένο εργολάβο. Ας μην προκαλούν λοιπόν. Σήμερα, είμαστε σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έτσι ώστε σε δύο μήνες να έχουμε δρομολογημένη λύση και το έργο να ξεκινήσει άμεσα. Δυστυχώς, προσπαθούμε τώρα να διορθώσουμε τα λάθη των περασμένων ετών. Αυτό, όμως, θα γίνει άμεσα και θα γίνει σίγουρα. Από εμάς δεν θα ακούτε μεγάλα λόγια».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: