Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καραμανλής για τις παρεμβάσεις στην Πατρών – Πύργου: «Κάνουμε κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!»

Καραμανλής για τις παρεμβάσεις στην Πατρών – Πύργου: «Κάνουμε κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!»

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996

Και ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των πρώτων εργοταξίων που αναμένεται να μπουν και να πιάσουν δουλειά στην Πατρών- Πύργου αρχές Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε πριν κάποιες ημέρες ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης, χθες ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής πήγε ένα βήμα παρακάτω καταθέτοντας τις παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας ύψους τριάντα εκατομμυρίων ευρώ που θα γίνουν στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, παράλληλα με την κατασκευή του νέου, σύγχρονου αυτοκινητόδρομου θα γίνει τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας, κατασκευή οδοφωτισμού σε 7 κόμβους, φωτεινή σηματοδότηση σε 18 κόμβους, διαγράμμιση σε όλο το μήκος της οδού, διαμόρφωση εισόδων – εξόδων, παρεμβάσεις για ασφαλείς προσπεράσεις, διευθέτηση ανεξέλεγκτων προσβάσεων, βελτίωση κατακόρυφης σήμανσης, αντιολισθηρή στρώση κυκλοφορίας, 5 νέες σηματοδοτούμενες διαβάσεις πεζών, ειδική διαμόρφωση στις εισόδους οικισμών και διαχωρισμός των κατευθύνσεων κυκλοφορίας.

Παράλληλα με την κατασκευή του νέου, σύγχρονου αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου, κάνουμε κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

👉🏻Προχωράμε και με στοχευμένες παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στον υπάρχοντα δρόμο ύψους 30 εκατ. ευρώ.
1/3 pic.twitter.com/YcjvmsIQUF

— Κώστας Καραμανλής (@karamanlis_k) January 14, 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
«Η ενίσχυση της ασφάλειας είναι αναγκαία και δίκαιη για Ηλείους και Αχαιούς»

«Παράλληλα με την κατασκευή του νέου, σύγχρονου αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου, κάνουμε κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Προχωράμε και με στοχευμένες παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στον υπάρχοντα δρόμο ύψους 30 εκατ. ευρώ. Η ενίσχυση της ασφάλειας του υφιστάμενου οδικού δικτύου είναι αναγκαία αλλά και δίκαιη τόσο για τους πολίτες της Ηλείας και της Αχαΐας, όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής.

Σύντομα οι μετακινήσεις θα γίνονται σε έναν δρόμο πιο ασφαλή, με λιγότερα σημεία- παγίδες άρα και με λιγότερα ατυχήματα, μέχρι να ολοκληρωθεί ο νέος αυτοκινητόδρομος».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: