Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καραθανασόπουλος για Καραμανδάνειο: «Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη» | Ειδήσεις Πάτρα νέα
Καραθανασόπουλος για Καραμανδάνειο: «Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη»

Καραθανασόπουλος για Καραμανδάνειο: «Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη» | Ειδήσεις Πάτρα νέα


Απάντηση στις αναφορές του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του που συνεχίζονται και σήμερα, για την μη προσφώνηση των βουλευτών του στη μεγάλη κινητοποίηση που οργάνωσε η αγωνιστική Δημοτική Αρχή Πάτρας την Παρασκευή, για να αποφευχθεί το κλείσιμο του “Καραμανδάνειου” Παιδιατρικού Νοσοκομείου, όπου συμμετείχε χιλιάδες λαού της πόλης, δίνει με δήλωσή του ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

Στην παρέμβασή του τονίζει:

«Η αντάρα που σήκωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την μη αναγγελία της παρουσίας των δύο βουλευτών του στη συγκέντρωση για το “Καραμανδάνειο” της Παρασκευής, αποσκοπεί στο να συγκαλύψει τις ευθύνες που είχε ως κυβέρνηση, για την πορεία συρρίκνωσης του νοσηλευτικού ιδρύματος και το κλείσιμο του Νοσοκομείου “Θώρακος”.

Γίνεται φανερό, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν, για να “ξεπλύνουν” τις δικές τους αμαρτίες και για δημόσιες σχέσεις στη συγκέντρωση και όχι, για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη νέα υποβάθμιση του νοσοκομείου.

Η δική μας παρουσία στη μεγάλη κινητοποίηση, ήταν για να στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα του λαού της Πάτρας και όχι για την προσωπική μας προβολή».

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: