Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κάστρο Κυλλήνης: 4 τροχαία σε μια νύχτα!

Κάστρο Κυλλήνης: 4 τροχαία σε μια νύχτα!

– Τα 3 στο ίδιο σημείοΠεριπετειώδης ήταν η νύχτα που πέρασε στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης ,αφού σημειώθηκαν στην περιοχή τέσσερις εκτροπές αυτοκίνητων  ,οπού οι τρεις σημειώθηκαν στο ίδιο σημείο του δρόμου

Στην πρώτη περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εξετράπη της πορείας του  και αναποδογύρισε μέσα σε χωράφι χωρίς να τραυματιστεί ευτυχώς, αφού στη συνέχεια αποχώρησε μόνος του από το σημείο.

 

Αργότερα τα ξημερώματα της Κυριακής σε άλλο σημείο της περιοχής και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την περιοχή λουτρά , τρία αυτοκίνητα έχασαν τον έλεγχο  και βρήκαν εκτός δρόμου σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews στο οδόστρωμα υπήρχε κάποια ουσία που παράγοντας (πετρέλαιο ή λάδι) που διευκόλυνε την ολίσθηση και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να χάσουν οι οδηγοί τον έλεγχο τους αυτοκινήτου τους.

Το πρώτο όχημα μετά την εκτροπή του έπεσε σε ελιά και υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές , χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός  του.

 

Το δεύτερο όχημα λίγη ώρα αργότερα έφυγε εκτός δρόμου χωρίς υλικές ζημίες και με τη βοήθεια της οδικής απεγκλωβίστηκε και αποχώρισε από το σημείο.

Τέλος το τρίτο όχημα πάλι στο ίδιο σημείο ,  αφού είχε ξημερώσει ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και εκτράπηκε της πορείας του όπου το αμάξι αναποδογύρισε κάθετα στο οδόστρωμα . Και σε αυτή την περίπτωση ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημίες.

 

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην περιοχή επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα .

patrisnews

photo αρχειου

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: