Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καταδικάζουν ελληνικά πολιτικά κόμματα την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις

Καταδικάζουν ελληνικά πολιτικά κόμματα την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις


Ανησυχία, προβληματισμό και καταδίκη εκφράζουν πολιτικά κόμματα και φορείς στην χώρα μας, με αφορμή την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του κάνει λόγο για ένα σημαντικό βήμα πίσω στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Για πρωτοφανή οπισθοδρόμηση στις κατακτήσεις των γυναικών, κάνει λόγο η υπουργός παιδείας.

Για επικίνδυνο μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα μιλά ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι το δικαίωμα κάθε γυναίκας πάνω στο σώμα της είναι αδιαπραγμάτευτο.

Για κατά μέτωπο επίθεση στα δικαιώματα των γυναικών και μία ακόμα δραματική υπενθύμιση ότι σε μία εποχή που η συντήρηση αντεπιτίθεται, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η καπιταλιστική κοινωνία έφτασε σε τέτοια σήψη, που δικαιώματα αυτονόητα, αδιαπραγμάτευτα και κατακτημένα εδώ και δεκαετίες, να τίθενται υπό αμφισβήτηση. Και το χειρότερο να εμφανίζονται οι κάθε “Μπάιντεν” ως υπερασπιστές της “προόδου”, σημειώνει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Για λυσσαλέο πόλεμο εναντίον των γυναικών, κάνει λόγο ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σχετικά Άρθρα: Απόφαση για τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Μπάιντεν ξεκινά τη μάχη για να μην απαγορευτεί και το χάπι

Δ. Κουτσούμπας για αμβλώσεις στις ΗΠΑ: Τέτοια η σήψη της καπιταλιστικής κοινωνίας που δικαιώματα αδιαπραγμάτευτα αμφισβητούνται

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: