Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Καταγγέλλει ατσαθαλίες στην καταμέτρηση των σταυρών ο Αργύρης Σαλπέας

Καταγγέλλει ατσαθαλίες στην καταμέτρηση των σταυρών ο Αργύρης Σαλπέας

Με μια ανάρτηση του στα socia media και συγκεκριμένα στο facebook ο Αργύρης Σαλπέας καταγγέλει δημόσια ατασθαλίες στην καταμέτρηση των σταυρών της – κόρης του – ΕΚΑΒΗΣ ΣΑΛΠΕΑ, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με τον ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ και την παράταξη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Είναι για γέλια η για κλάματα ?
Σε ενα τυχαίο έλεγχο 4 τμημάτων[οπου ειμαστε βεβαιοι οτι η ΕΚΑΒΗ πηρε ψηφους] , διαπιστώσαμε οτι υπάρχουν ατασθαλίες στην καταμέτρηση των σταυρών της ΕΚΑΒΗΣ,διότι την εμφανιζαν με μηδέν σταυρούς. Η ιδια αρνήθηκε να κάνει αίτημα επανακαταμέτρησης. 
Σημερα με φώναξε μια κυρία απο το Πρωτοδικείο η οποία με ενημερωσε οτι απο άσχετο τμήμα ,οπου η ΕΚΑΒΗ εμφανιζόταν με 0 σταυρούς , είχε πάρει 12 ,οι οποίοι ανεκαλύψθησαν τυχαία . 
Το φαινόμενο -γεγονός δείχνει τις συνθηκες <σοβαρότητας υγιούς και δημοκρατιού ανταγωνισμού> ,εντός των οποιων διαξηχθησαν οι εκλογές .
Εαν εγω τώρα ισχυρισθώ οτι η <ατασθαλίες > ξεπέρασαν τους 700 σταυρούς στα 435 τμήματα [που είναι πεποίθηση μου] ,θα εχω άδικο ? [μέση απώλεια 2 σταυροί ανα τμήμα ] 
Με τέτοιες συνθηκες, απαξιώνονται οι εκλογικές διαδικασίες και αποθαρύνονται νέοι και παραγωγικοί Ανθρωποι ,μη κομματικοί , να ασχοληθούν με τις εκλογές ! 
Προς γνώση, διότι για συμμόρφωση δεν είμαι αισιόδοξος !

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: